2777
2789
عنوان

همسرم رفت🖤😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3185 بازدید | 76 پست

خدا به دلت صبر میده خودش انشالله  و بچه هم بزرگ میشه در کنار خودت به خوبی و توکل به خدا ....ولی صد حیف به خوبی و‌مهربونی همسرت که رفت خدا رحمتش کنه و روحش در آرامش ابدی باشه انشالله 

خدا به دلت صبر میده خودش انشالله  و بچه هم بزرگ میشه در کنار خودت به خوبی و توکل به خدا ....ولی ...

الهی آمین ممنونم عزیزم خدا رفتگانتونو بیامرزه

بله واقعا صد هزار حیف به کسیکه از دستش دادم😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنونم بابت درک و دلداریتون  من واقعا دارن میجنگم با این سرنوشت با این دنیایی که جدایی انداخت ...

آفرین.من هم معتقدم باید تو زندگی با مشکلات مبارزه کرد.واقعاسخته امانشدنی نیست.

خدا یک پاداش داره که برای کسانی هست که بر مصیبت صبرمیکنن.ان شاالله نصیبت بشه .یادت باشه این جدایی بین شما و همسرتون هم موقتیه.یک روزی روز دیدار میشه دوباره.ان شاالله هممون پای سفره امام حسین تو بهشت جمع بشیم بگیم بخندیم شکرخدا کنیم لقمه سفره حضرت رو بخوریم.⚘️ این رویا نیست.ان شاالله واقعیت میشه

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

آفرین.من هم معتقدم باید تو زندگی با مشکلات مبارزه کرد.واقعاسخته امانشدنی نیست. خدا یک پاداش داره که ...

به همین دلخوشم که لااقل خدا توی اون دنیا زندگی دوباره رو کنار همسرم نصیبم کنه و به قول شما دور سفره امام جسین و اهل بیت (ع) جمع بشیم انشاءالله به حق این روز جمعه و صاحبش و به حق این شب قدر و نزول قران و شهیدش حیدر کرار😔😭🙏

من خودم از زمانی که توی بطن مادرم بودم اهل هیئت بودیم حتی همسرم میگفت هنگام رفتن به مسجد عاشقت شدم آ ...

دلیل خیلی از کارهای خدا رو نمیدونیم عزیزم. فقط خداکمک کنه در همه حال بتونیم سپاسگذار و صبورباشیم مثل ام المصائب زینب کبری...چه دلی داشته این زن🥺چه ایمانی داشته

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

به همین دلخوشم که لااقل خدا توی اون دنیا زندگی دوباره رو کنار همسرم نصیبم کنه و به قول شما دور سفره ...

الهی آمین.چه دعای قشنگی

اگر فضولی نباشه میتونم بپرسم اسم نی نی خوشگل کوچولو چی میخوادباشه؟

دلیل خیلی از کارهای خدا رو نمیدونیم عزیزم. فقط خداکمک کنه در همه حال بتونیم سپاسگذار و صبورباشیم مثل ...

دقیقا عشق منم فدای دردای حضرت زینب خون ریخته علی اکبر و اصغر و عباس و حسینم 😭😭

اگر فضولی نباشه میتونم بپرسم اسم نی نی خوشگل کوچولو چی میخوادباشه؟

همسرم محرم سال ۱۴۰۲ رفت بالای دکل برق )کارمند اداره برق بود( همونجا پرچم حضرت عباس و علم کرد و نیت کرد هنوز اون موقع باردار نبودم اما همون ماه باردار شدم نیت کرد اگه دختر باشه زینب اگه پسر باشه ابوالفضل بزاریم اسم ثمره عشقمونو که الان من ابوالفضلمو باردارم😭

ان شاالله با تن سالم به دنیابیاد.سردار امام عصرباشه عزیزم🩷

اسم کاربری منوداری دیگه.هروقت نیازداشتی صحبت کنی در خدمتتم عزیزم🌹

ممنونم عزیزم حاجت روا بشین انشاءالله🙏

همچنین شما ان شاالله... برای آرامش گرفتن از دعاهای صحیفه سجادیه غافل نشو