2777
2789
عنوان

همسرم رفت🖤😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3185 بازدید | 76 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم الان اصلا به اینکه شاید درآینده ازدواج کنی فکر نکن.شما هنوز آسیب روحیت ترمیم نشده.به خودت به اندازه کافی زمان بده.این حق توئه

البته اینوبهت بگم که یه بنده خدایی تو جوونی همسرش رو از دست داد و بچشو تنهایی بزرگ کرد.وضع مالیش هم بد نیست.خودش کارمنده خانمه.یکی دوسال پیش که دیگه الان بچه اش ازدواج کرده بهم گفت من اشتباه کردم دوباره ازدواج نکردم.باید ازدواج میکردم.

اینو چون ممکنه دیگه نتونم بهت بگم الان گفتم ولی شما اصلا فعلا بهش فکر نکن.زوده برای همچین تفکری.ان شاالله با. تن سالم کوچولوی نازت رو به دنیا بیاری.از دیگرانی که عاقل،مطمئن و دلسوزت باشن برای گذر از این مرحله زندگیت که دوتا هیجان روحی بزرگ رو همزمان داری تجربه میکنی حتما کمک بگیر.

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

عزیزم خدا بهت صبر بده  چند وقتی که فوت شدن؟

الهی آمین

۲۹ دی 😭

درست روز خواستگاری مون روزی که دوسال میگذشت از بودن در کنار هم و۵ دقیقه قبل اتفاق چقدر آرزوها میکردیم و من دلم غنج میرفت برای دستا و صورت مردونش تا اینکه گفت ای کاش یه عمر عاشقت بودم ای کاش از خیلی وقت پیشا میشناختمت و منو گذاشت خونه مامانم و .....😭😭😭😭😭😭

مادر پیامبر ما هم شرایط شما رو داشت و تنهایی بچشونو به دنیاآوردن.ازشون کمک بخواه.مقامشون خیلی بالاست.ارتباطت با امام زمان علیه السلام رو قوی کن و یاری بگیرازشون

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

شاید چون من ازدواجم بدون عشق و دوست داشتن بود نمیتونم درک کنم ،مطمئنم اونم برای من همین آرزوها رو دا ...

حتما همین طوره ازدواج ما هم خیلی سنتی بود حتی فقط ۲ و نیم ماه نامرد موندیم و من هیچ حسی بهش نداشتم همش میگفتم مگه میشه دوسش داشته باشم تا اینکه با کاراش و عشقش منو دیوونه و مجنون خودش کرد😭

عزیز دلم الان اصلا به اینکه شاید درآینده ازدواج کنی فکر نکن.شما هنوز آسیب روحیت ترمیم نشده.به خودت ب ...

ممنونم بابت درک و دلداریتون 

من واقعا دارن میجنگم با این سرنوشت با این دنیایی که جدایی انداخت بین منو عشقم با این تقدیر نمیخوام کم بیارم اما چه کنم که خیلی بد درگیر شدم توی مرداب درد زندگی

میسپرم به اون بالایی خودش هر چی صلاح دونست

مادر پیامبر ما هم شرایط شما رو داشت و تنهایی بچشونو به دنیاآوردن.ازشون کمک بخواه.مقامشون خیلی بالاست ...

من خودم از زمانی که توی بطن مادرم بودم اهل هیئت بودیم حتی همسرم میگفت هنگام رفتن به مسجد عاشقت شدم آدم خیلی روحانی نیستم اما همیشه به تعهداتم پایبندم بودم و هستم اما علت این جدایی رو نمیدونم😔😭