2777
2789
عنوان

پا قدم خونه ،⁦:⁠-⁠)⁩

344 بازدید | 22 پست

کسی اعتقاد داره ب قدم خونه ما تقریبا 3ماهه اومدیم تو این خونه جدیدمون آنقدر مشکل برامون پیش اومده وقت نمی‌کنیم خوشی کنیم بچه هام مریضی سخت گرفتن نزدیک6میلیون هزینه دکترشون شد پسرم تشنج کرد شوهرم تصادف کرد اونم 3بار تو 15روز که آخری خیلی شدید بود 25میلیون هزینه ماشینش شده این آخری هم که آنقدر مشکلاتم زیاد شد قهر کردم رفتم برای اولین بار خونه مادرم اخلاق شوهرم از این رو ب اون رو شده هیچی براش مهم نیس حتی بچه ها 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان. خود رییس جمهورشم باورش نمبشه کسی خونه بخره.. چش خوردین بعد خرید خونه... خیرات بده

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
الان. خود رییس جمهورشم باورش نمبشه کسی خونه بخره.. چش خوردین بعد خرید خونه... خیرات بده

خونه اجاره کردیم اما من خیلی دوسش داشتم انقد که دلنشین و دلباز بود همیشه ب شوهرم میگفتم آنقدر اینجا میمونم تا اینجا و بخرم اما از بس این اتفاقا افتاده نمیتونم بمونم هرکس از اقوام میاد خونمون برای اولین بار ی مشکل بزرگ درست میشه که پایان نداره هفته پیش قربونی کشتیم اما بازم

دیره زودتر اقدام کن با این مشکلاتی که گفتی بخواهی یکی دوماه دیگه تازه اقدام کنی زندگی برات نمیمونه&n ...

دقیقا دیدین تو این مدت با تاریخ های که گذشته چقدر مشکل داشتم

دیره زودتر اقدام کن با این مشکلاتی که گفتی بخواهی یکی دوماه دیگه تازه اقدام کنی زندگی برات نمیمونه&n ...

امروز رفتم دنبال خونه دیروز شوهرم اومد دنبالم آشتی کردیم باز برگشتم خونه دستای شوهرم پر زخم و خون بود تمام دستاشو با تیغ بریده بود اومدم خونه در خون بود رو دیوار خون مالیده بود دیگه اینجا موندن واسم سخته اما برم کلی باید ضرر بدم نزدیک 30میلیون خرج جا ب جایی میشه این ب کنار خونه ام اینجا خیلی بزرگ و خوب بود اما مامانم میگه چه فایده اینجا راحتی نداشتی