daryaa_akbari مدیر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 38 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 22 پست دوستان درد زیر شکم و انقباظ دائم تو بارداری غیر طبیعیه ؟ 1403/01/09 | 23:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_کوشولوووو عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 339 خانوما شما چند هفته رفتین سونو برای دیدن ساک بچه و خود جنین من با بتای ۲۰۰دیروز رفتم دکتر گف ۲الی ۳هفتته تو لوله هام نبود ک بگم بیرون رحمه اما دکتر ساکشو و خودشو ندید گف خیلیی کوچیکه هنوز و ۲۵ ام برم بنظرتون مشکلی هس ؟
لواشک_تررش عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 3483 ببخشید عزیزم کمردردت در چه حد بود منم دارم یعنی خدایی نکرده... ولی وقتی دراز میکشم درد ندارم در حد گرفتگی و خفیف بود عزیزمانگار مثلا کمرت گرفته و زود ول میکرد مثلا سه ثانیه میگرفت ول میکرد دیگه تا صبح خوب بودمنگران نباش ان شاالله چیزی نیسشما چند هفته ایی
daryaa_akbari مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 38 درد خفیف کمر چی!؟ من سال گذشته تو هفته ۱۱ درد کمر داشتم و فکر میکردم طبیعی هست که متاسفانه متوجه شد ... ای جانم عزیزم خیلی سخته واقعا😔😔منم الان دو روزه که زیر شکمم درد دارم هی کم و زیاد میشه استرس دارم
لواشک_تررش عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 3483 خانوما شما چند هفته رفتین سونو برای دیدن ساک بچه و خود جنین من با بتای ۲۰۰دیروز رفتم دکتر گف ۲الی ۳ه ... نه مشکلی نیس قلب جنین از پنج تا هفت هفته توو سونو نشون میده
لواشک_تررش عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 3483 ای جانم عزیزم خیلی سخته واقعا😔😔منم الان دو روزه که زیر شکمم درد دارم هی کم و زیاد میشه ... فکر کنم درد شکمی طبیعی باشه
bamin عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 1516 در حد گرفتگی و خفیف بود عزیزم انگار مثلا کمرت گرفته و زود ول میکرد مثلا سه ثانیه میگرفت ول میکرد دی ... ۹ هفته اتفاقا منم کمرم سفت میشه و درد دارم اما چون استراحت مطلقم وقتی دراز میکشم درد ندارم گاها وقتی یکم میشینم یا راه میرم درد میگیره میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️ خوش اومدی فندق مامان ❤️
مامان_کوشولوووو عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 339 نه مشکلی نیس قلب جنین از پنج تا هفت هفته توو سونو نشون میده اوه خیالم راحت شد دکترم گف خیلی ریزه اندازه ی دونه خشخاشه و دیده نمیشه😂🥲اما گف ضخامت رحمم داره زیاد میشه و ساکم واضح نیس حقیقتا یکم استرس داشتم مرسیی ازت ❤️🙏
لواشک_تررش عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 3483 اوه خیالم راحت شد دکترم گف خیلی ریزه اندازه ی دونه خشخاشه و دیده نمیشه😂🥲اما گف ضخامت رحمم داره زیا ... قربانت💕