2777
2789

خانوما شما چند هفته رفتین سونو برای دیدن ساک بچه و خود جنین من با بتای ۲۰۰دیروز رفتم دکتر گف ۲الی ۳هفتته تو لوله هام نبود ک بگم بیرون رحمه اما دکتر ساکشو و خودشو ندید گف خیلیی کوچیکه هنوز و ۲۵ ام برم بنظرتون مشکلی هس ؟

ببخشید عزیزم کمردردت در چه حد بود منم دارم یعنی خدایی نکرده... ولی وقتی دراز میکشم درد ندارم

در حد گرفتگی و خفیف بود عزیزم

انگار مثلا کمرت گرفته و زود ول میکرد مثلا سه ثانیه میگرفت ول میکرد دیگه تا صبح خوب بودم

نگران نباش ان شاالله چیزی نیس

شما چند هفته ایی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

درد خفیف کمر چی!؟ من سال گذشته تو هفته ۱۱ درد کمر داشتم و فکر میکردم طبیعی هست که متاسفانه متوجه شد ...

ای جانم عزیزم خیلی سخته واقعا😔😔منم الان دو روزه  که زیر شکمم درد دارم هی کم و زیاد میشه استرس دارم 

در حد گرفتگی و خفیف بود عزیزم انگار مثلا کمرت گرفته و زود ول میکرد مثلا سه ثانیه میگرفت ول میکرد دی ...

۹ هفته اتفاقا منم کمرم سفت میشه و درد دارم اما چون استراحت مطلقم وقتی دراز میکشم درد ندارم گاها وقتی یکم میشینم یا راه میرم درد میگیره

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  
نه مشکلی نیس قلب جنین از پنج تا هفت هفته توو سونو نشون میده

اوه خیالم راحت شد دکترم گف خیلی ریزه اندازه ی دونه خشخاشه و دیده نمیشه😂🥲اما گف ضخامت رحمم داره زیاد میشه و ساکم واضح نیس حقیقتا یکم استرس داشتم مرسیی ازت ❤️🙏