2777
2789

بچه ها بابام آزمایش داده تیرویید داره و این چند روز خیلی سردرد داره سنو گردن گرفته هنوز نرفته دکتر کسی میتونه بخوندش ممنون میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا نه  آزمایش خون باید بده  نمونه برداری کنه  در کل خطرناک نیست

اهان ممنون گلم آزمایش گرفتن که گفتن برای پرکاریو اینا باید سنو بدن.:)هنوز وقت نشده سنو نشون دکتر بدن خیلی سردرد شدید داره ممکن از تیرویید باشع

اهان ممنون گلم آزمایش گرفتن که گفتن برای پرکاریو اینا باید سنو بدن.:)هنوز وقت نشده سنو نشون دکتر بدن ...

وقتی تعدادی ندول باشه توی سونو شک میکنن به پرکاری تیرويید آزمایش خون کلسیم فسفات و هورمون های تیرویید مینویسن تا مشخص بشه.هرندولی الزاما بد نیست.من خودم یک بار چندسال پیش سونو کردم گفتن ندول داری مدتی بعد مجدد رفتم گفتن که پاکه پاکه و دیگه چیزی نیست بدون اینکه کاری کنم🤷🏻‍♀️ وقتی جواب ازمایش اومد با یک متخصص داخلی و غدد مشورت کنه.به امید خدا مشکل پدر محترمتون زوده زود حل میشه🙏🏻

کار خوبه خدا درست کنه💫