2777
2789

از اول بگین قصد ندارین درست کنین همینی که هست

خلاص

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

چند هفته هست که دارین امروز فردا میکنین درست کنین

چی شد

اینکه هر روز بد تر از دیروز میشه

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

الان دقیقا بگو با چی مشکل داری که اگه اومدن بدونن

مشکل اصلی نبودن بروز رسانی بود که اومد 

اما امکان تعطیل کردنِ تاپیکها هنوز نیست و این خیلی بده

.Pain🔥you made me a believer

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک همش تصور میکنم خانم تهرانی در حال مهمونی و مسافرته گوشیشو درمیاره نگاه میکنه ی نیشخند ب ما میزنه و ب حرفش با خانمای تو مهمونی ادامه میده😂😂😂😂😂😂

دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍

مشكل جديدي ك داره اين ك  كلمه اخر هر جمله  به صورت حروف  نشون داده ميشه !!

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

به نظرم کسی باید مدیر سایت باشه که اخترام بزاره به کاربرا

وقت بزاره واسه سایت

به قولی که داده عمل کنه

نه مدیر نداره یا اگه داره رفته استراحت مطلق

نه رنگ مزخرفشو عوض کردن نه فونتو حالام که کلمات جدا جدا میاد 

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

یکی هم کاربریمو درست کردن ممنون نی نی یار ۵

ولی نی نی یار پنج و میدوستم خیلی زحمت کشیدن 😉😉

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..

شکسته شدن کلمات اخر سطور یه 

مشکلی هست که خوندن مطالب رو مشکل میکنه و جدیدا پیش اومده 

رنگ سفید زمینه هم ناراحت کننده است

من حذف پست رو میخوام اما تاپیک حذف نشه بهتره 

دیگه یک نفر با یه کاربری صدجور قصه تعریف نمیکنه بعدم حذف کنه 

امروز یه کاربر دیدم تو ورژن قبلی راجع به ادامه تحصیل تو مقطع دکترا با من صحبت کرده بود و به صورت عمومی مطرح کرده بود سه تا بچه داره چهارمی رو میخواد بعد امروز راجع به منفی شدن بیبی چک و تهمت ناباروری توسط همسر داشت تو تاپیکی صحبت میکرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حال متکلم از کلامش پیداست
نه مدیر نداره یا اگه داره رفته استراحت مطلقنه رنگ مزخرفشو عوض کردن نه فونتو حالام که کلمات جدا جدا میاد

کمتر از همه میاد سایت

تازه کاربر مینا وسط تاپیک خودشو آتیش زد 

خانم تهرانی زحمت خاموش کردن آتیش هم به خودشون نداد😆😆😆😆😃😃

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..