که چند ساله ازدواج کردن و بچه دارن پول یک شارژ ونت ندارن و منت شوهراشون میکشن یا تو تلگرام و.. و گروه هر حرفی نزنیم که یک وقت شوهرشون نبینه یا شوهرشون اومد دیگه نباید پیام بدن حرف بزنن یا به دوستای مجرد و خوشتیپشون، که ظاهر امروزی دارن حسادت میکنم
دیروز عروس فامیلمون کلی طلا و لوازم ارایش لباس شوهرش براش خریده نمیدونی چه التماسی میکرد شوهرش براش یک نت یکساعته برام بگیره
یا فرض کنین دوساله ازدواج کرده عکس شوهرش گذاشته پروفایل روبیکا اینستا و...، یا هروز خدا استوری از شوهرش و قربون صدقش
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
ولی من از ادمایی که دایورت کردن و رفتار مناسب بلد نیستن و نمیتونن درست انتقاد کنن و دست به تمسخر و اه اه و پیف پیف کردن میزنن و ادعاشونگوش اسمونو کرد کرده بدم میاد
خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفتهها رو میشه گفت. ولی گفتهها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)