2777
2789
عنوان

چقدر از این زن ها متنفرم

363 بازدید | 37 پست

که چند ساله ازدواج کردن و بچه دارن پول یک شارژ  ونت ندارن و منت شوهراشون میکشن یا تو تلگرام  و.. و گروه  هر حرفی نزنیم  که یک وقت شوهرشون نبینه  یا شوهرشون اومد دیگه نباید پیام بدن حرف بزنن  یا به دوستای مجرد و خوشتیپشون، که ظاهر امروزی دارن حسادت میکنم

دیروز عروس فامیلمون کلی طلا و لوازم ارایش لباس شوهرش براش خریده نمیدونی چه التماسی میکرد شوهرش براش یک نت یکساعته برام بگیره

یا فرض کنین دوساله ازدواج کرده عکس شوهرش گذاشته پروفایل روبیکا اینستا و...، یا هروز خدا استوری از شوهرش و قربون صدقش   

😂😂😂😂😂

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون زن ا ام از تو متنفرن😬

هرکسی سبک زندگی خودش داره نباید توهین کنی که

بله مسلما خانم های مستقل زندگی مقتدرانه تری دارن🤝

کلی خب اونایی که شما میگی یه خانم خانه دار هستن

زن و شوهر راضی گور پدر قاضی وا

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

ولی من از ادمایی که دایورت کردن و رفتار مناسب بلد نیستن و نمیتونن درست انتقاد کنن و دست به تمسخر و اه اه و پیف پیف کردن میزنن و ادعاشونگوش اسمونو کرد کرده بدم میاد

زن و مردم نداره 

مشاور تحصیلی و دانشجوی مامایی

واقعا نمیتونم درکشون کنم منم

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

اه اه حالم بد شد

کل تفریحش شده بازار رفتن برای لباس و لوازم ارایش

باور کنین   یا حتی اسم کاربریشون اسم شوهرشون گذاشته با دوستم ۱۰ساله دوستم  میگه شارژ ندارم  نت ندارم جواب بدم

اونوقت کلی برای شکمشون خرج میکنه یا اصلا زنگ نمیزنن صحبت کنن چون شارژ ندارن 

کل تفریحش شده بازار رفتن برای لباس و لوازم ارایش باور کنین   یا حتی اسم کاربریشون اسم شوهرشون ...

از این آدمای سم زیاد داریم که طرف میخاد ی کار کوچیک انجام بده حتی خدا شاهده ی آهنگ دان کنه التماس شوهرش میکنه انجام بده براش