ژربرا_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 18017 عنوان اگ مهمون سر زده بیاد خونتون چیکار میکنید 673 بازدید | 41 پست فک کنید تنها خونه ۶ستین هیچی تو خونه نبست برا پذیرایی بعد مهمون غریبه بیاد چی میزارین جلوش ک زشت نشه ؟ بنظرتون یه مقدار عناب و میوه خشک دارم با چای اکیه ؟؟ برعکس میوه هامونم تهشه چند دونه مونده روم نمیشه بیارم براشون شوعرمم هر وقت خوراکی میخرم قایم میکنم پیدا میکن میخوره 🥲 شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور 1403/01/09 | 12:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6922 دست وپام روگم میکنم مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 18153 مهمون سرزده خونم نمیاد در رو باز نمیکنم اصلا یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
oooosimabano عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 13269 عزیزم همون چای کافیه ،باور کن مهمون سرزده انتظار پذیرایی نداره لایک نکنید😜
missengineer عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5319 من چایی میارم با شکلات و نبات و خرما و هرچی که تو یخچال دارممیوه خشک هم خیلی خوبهاگه زیاد میمونن که به شوهرت بگو بره میوه بخره
نهال_امیر عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 583 چی بگممن که به نظرم سر زده خونه دیگران رفتن واقعا به دور از فرهنگهولی به هر حال تو که آمادگی پذیرایی نداشتیپس همین چیزایی که گفتی خوبههمین که قبول کردی پذیراشون باشی خیلیه
nilooفر عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 785 همون میوه رو پوست بگیر مدل دار خرد کن بیارعناب و اینا هم ببر
گوگولی_خانم عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 6647 از الان داری بش فک میکتی پس سرزده نیس ی کیلو میوه بگیر با شکلات بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝 ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕
ژربرا_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 18017 مهمون سرزده خونم نمیاد در رو باز نمیکنم اصلا ایول شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور
ژربرا_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 18017 من چایی میارم با شکلات و نبات و خرما و هرچی که تو یخچال دارم میوه خشک هم خیلی خوبه اگه زیاد میمونن ... نه عزیزم برا سرزدنه یه مقدار خرما و پفیلا هم دارم شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور
ژربرا_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 18017 از الان داری بش فک میکتی پس سرزده نیس ی کیلو میوه بگیر با شکلات اومدن😐 شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور
missengineer عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5319 همون میوه رو پوست بگیر مدل دار خرد کن بیار عناب و اینا هم ببر پیشنهاد خوبیهیه بار برادرزاده شوهرم گیر داد و ما رو از خونه مادرشوهرم به زور برد خونه خودشون که طبقه بالا بودجاریم یه کم سیب و کیوی رو خرد کرد و رو یه ظرفکنار هم چید و با چنگال کوچیک که روش گذاشت به همه تعارف کرد که به نظرم خیلی ایده جالب و باکلاسی بود
sormeh75 عضویت: 1398/02/27 تعداد پست: 9956 اگه هیچی نباشه فقط چایی میارم مام خوراکی تو. خونمون نمیمونه 😕 💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
missengineer عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5319 نه عزیزم برا سرزدنه یه مقدار خرما و پفیلا هم دارم پفیلا هم خوبه
ژربرا_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 18017 پیشنهاد خوبیه یه بار برادرزاده شوهرم گیر داد و ما رو از خونه مادرشوهرم به زور برد خونه خودشون که طب ... اره ولی نه بزا فامیل دهن گشاد ما ک تا ابد حرف بگن نیارم سنگین تره 😂 شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور