2777
2789
عنوان

من مشکل دارم ؟

586 بازدید | 14 پست

خشمم و نميتونم كنترل كنم

عصباني كه ميشم هيچكي جلودارم نيست 

شوهرمم بي حوصله است و عصبي 

يه شب خيلي قاطي كردم از اون شب به بعد ميگه طلاق 

نميدونم دنبال بهونه بوده يا 

اما كلي سر اين موضوع بهم توهين ميكنه ميگهشيطون تو جلدت ميره 

يه رو ديگه داري 

تو روابط با دوستام و خانوادم مشكلي نداشتم 

أيا مشكلم با روانپزشك حل ميشه ؟ 

اگر توان ماليشو داري بنظرم بهتره بري روانکاوي اول و اگر اون صلاح دونست بعد بري روانپزشک

زود با دارو شروع نکن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودت که ایرادتو میدونی دیگه پرسیدن نداره ...شوهرت به کنار...هیچ آدمی از یه زن عصبانی و جیغ حیغو.سلیطه خوشش نمیاد ...حتما میتونی این ایرادتو.برطرف کنی چون خودت بهش آگاه هستی، موفق باشی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

منم همینجور بودم دو سال اول زندگیم ولی خو شوهرم صبرش

زیاد بود بقول خودش

دگه ب مرور بهتر شدم 

ولی هنوزم عصبی شم ظرف میشکونم 

یا میزنمش ولی خیلی بهتر شدم نمیدونم چم میشه 

موقع ک عصبی میشم فقط شوهرم میگه لعنت بر شیطون 

شاید شیطون منم نمیدونم😆

اهـل پـنـهـان کـاری نـیـسـتـــم ..! اعـتـراف مـی کـنـــم : .. زمــــانـــی دل یـکـی را ســوزانــده ام !! حــالا .. یـــکـــــی.. یـــــکــــــی .. یـــــــــکــــــی .. دلـــم را مــی ســوزانـنـد !!

عصبی ک میگم ینی خیلییی از ی چیزی عصبانی شم این کارا

ازم سر میزنه 

اهـل پـنـهـان کـاری نـیـسـتـــم ..! اعـتـراف مـی کـنـــم : .. زمــــانـــی دل یـکـی را ســوزانــده ام !! حــالا .. یـــکـــــی.. یـــــکــــــی .. یـــــــــکــــــی .. دلـــم را مــی ســوزانـنـد !!

نه من خيلي اروم 

اما يه دفعه منفجر ميشم

كلا هركسي ببينتم ميگه چقدر أرومي 

اما وقتي از يه چيزي ناراحتم و تو خودمميريزم يهو اينطور ميشم 

ايرادمو ميدونم اما نميتونم نغيرش بدم

يعني شايد ١٠ بار شوهرم يه چي بگه ناراحت شم هيچي نگم اما بار ١١ شروع به دري وري گفتن ميكنم

بنظر من مشکلت رو با یک طبیب در میون بزار... نوع مزاج آدمها و تغذیه شون ارتباط مستقیم داره با آرامش دا شتن یا عصبی بودنشون... منم مثل خودتم و میدونمم راه حلش فقط طب سنتیه اما اینقد مشغله فکری دارم فعلا نمیتونم برم... روانپزشک و مشاور جواب نمیگیری مطمین باش چون منم نگرفتم

سخن نیک را از هر کسی، هرچند به آن عمل نکند، فراگیرید...  

نه من خيلي اروم اما يه دفعه منفجر ميشمكلا هركسي ببينتم ميگه چقدر أرومي اما وقتي از يه چيزي ناراحتم و تو خودمميريزم يهو اينطور ميشم ايرادمو ميدونم اما نميتونم نغيرش بدميعني شايد ١٠ بار شوهرم يه چي بگه ناراحت شم هيچي نگم اما بار ١١ شروع به دري وري گفتن ميكنم

منم اینجوریم مخصوصا وقتی همسرم بهم بدقولی کنه مثلا یه روز قرار بود بریم بیرون چیزی بخریم بعدش من آماده شدم نشستیم تو ماشین بعد ماشین روشن نشد بهم گفت پیاده شو من برم واسه ماشین یه چی بخرم و بیام تو که نمای منم گفتم نه بعدش رفت ۱ ساعت بعد اومد دیدم رفته اون وسیله ای رو که قرار بود با هم بخریم رو خریده منم عصبانی شدم انقد داد زدمو گریه کردم گفتم تو منو میخوای بپیچونی خلاصه که واقعا نمیدونم چیکار کنم موندم ایراد از منه یا اون 

معمولا آخر هفته ها زود میاد ناهار خونس منم ناهار درست کردم بهش زنگ زدم کجایی گفتش ساندویچیم منم انقد گریه کردم گفتم من اینهمه زحمت کشیدم غذا درست کردم تو ول کردی رفتی بیرون