2777
2789
عنوان

برمیگرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الان تاپیک قبلت دیدم کلانتری و ... خیر بر نمیگرده . ریده شده به هیکلت .اینطور بر نمیگرده قضیه خ ...

🤣🤣یعنی عالی بودی...اره رید به هیکلم واقعا ولی خوب بودیما چند روز قبلش گفت از تهران کی برمیگردی ببینمت ولی خب عصبانیش کردم بدجور

چجوری برمیگرده بنظرت خب؟

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤
🤣🤣یعنی عالی بودی...اره رید به هیکلم واقعا ولی خوب بودیما چند روز قبلش گفت از تهران کی برمیگردی ببی ...

کلا باید مغرور باشی و حق به جانب . بذا اون دنبالت بیاد .

جونت دراد هم نرو دنبالش . 

منم تو شرایط خودتم . یه راه چاره یافتم ولی فعلا بنا به دلایلی انجام نمیدم . درخواست دوستی بده

شاید زودتر برگشت این نهایتش بود

اگه برنگشت خودم برم دنبالش چییی؟‌

اگه مطمعن باشم برمیگرده اروم میشینم سرجام ولی میترسم کلا نیاد

کلا باید مغرور باشی و حق به جانب . بذا اون دنبالت بیاد . جونت دراد هم نرو دنبالش .  منم تو شر ...

درخواست دادم.

تو دعوام‌حق ب جانب و مغرور بودمممم بدتر پرو بازی دراوردم سگ شد

درخواست دادم. تو دعوام‌حق ب جانب و مغرور بودمممم بدتر پرو بازی دراوردم سگ شد

دیگه زیاد پررو بودی 😂😂

این سگ شدنش عادی نیست . این از قبل دندون تیز کرده بود منتظر یه حرکت دیگه یود ازت تا گازت بگیره

۱۴ بار نداعلی کبیر شب یازده به بعد  بعد هر بار خوندن اسمشم بگو بعدشم صدتا صلوات بفرست

هر بار که خونوم بعدش صدتا صلوات بفرستم یا هر یدونش که تمکم شد صد تا صلوات بفرستم؟

اگه برنگشت خودم برم دنبالش چییی؟‌ اگه مطمعن باشم برمیگرده اروم میشینم سرجام ولی میترسم کلا نیاد

بنظرم نرو بی توجه باش کلا خودش میاد

😂من خودم یا رلم کات کردم دوستش نداشتم الان بم بی توجه شده دلم میخواد خودم بش پیام بدم 

دیگه زیاد پررو بودی 😂😂 این سگ شدنش عادی نیست . این از قبل دادن نیز کرده بود منتظر یه حرکت دیگه یو ...

دقیقااااااا دقیقااا