هیوانت مدیر عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 3256 عنوان برمیگرده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 61 پست یک ماهه کات کردیم با دعوای خیلی وحشتناک جدا شدیم۴ ۵ سال باهم بودیم...بنظرتوت برمیگردع؟ کات از طرف خودش بود. چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤ 1403/01/09 | 09:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرگشتههه عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 3181 بنظرت نهایت تا چند وقت صبر کنم برمیگرده؟ تا یه سالم جا داره حتی بیشتر
opus عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 2412 بنظرت نهایت تا چند وقت صبر کنم برمیگرده؟ واقعا میخوایش که برگرده؟
سرگشتههه عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 3181 یه دعا هست شز جمعه باید بخونی واسه برگشت میخوای بهت بگم بخونی؟
هیوانت مدیر استارتر عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 3256 خب الان تاپیک قبلت دیدم کلانتری و ... خیر بر نمیگرده . ریده شده به هیکلت .اینطور بر نمیگرده قضیه خ ... 🤣🤣یعنی عالی بودی...اره رید به هیکلم واقعا ولی خوب بودیما چند روز قبلش گفت از تهران کی برمیگردی ببینمت ولی خب عصبانیش کردم بدجورچجوری برمیگرده بنظرت خب؟ چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤
هیوانت مدیر استارتر عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 3256 تا یه سالم جا داره حتی بیشتر خیلیه کههههه بابا دق میکنم😭😭😭 چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤
هیوانت مدیر استارتر عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 3256 یه دعا هست شز جمعه باید بخونی واسه برگشت میخوای بهت بگم بخونی؟ اره میدی بی زحمت چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤
سرگشتههه عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 3181 خیلیه کههههه بابا دق میکنم😭😭😭 شاید زودتر برگشت این نهایتش بود
opus عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 2412 🤣🤣یعنی عالی بودی...اره رید به هیکلم واقعا ولی خوب بودیما چند روز قبلش گفت از تهران کی برمیگردی ببی ... کلا باید مغرور باشی و حق به جانب . بذا اون دنبالت بیاد .جونت دراد هم نرو دنبالش . منم تو شرایط خودتم . یه راه چاره یافتم ولی فعلا بنا به دلایلی انجام نمیدم . درخواست دوستی بده
هیوانت مدیر استارتر عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 3256 شاید زودتر برگشت این نهایتش بود اگه برنگشت خودم برم دنبالش چییی؟اگه مطمعن باشم برمیگرده اروم میشینم سرجام ولی میترسم کلا نیاد چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤
هیوانت مدیر استارتر عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 3256 کلا باید مغرور باشی و حق به جانب . بذا اون دنبالت بیاد . جونت دراد هم نرو دنبالش . منم تو شر ... درخواست دادم.تو دعوامحق ب جانب و مغرور بودمممم بدتر پرو بازی دراوردم سگ شد چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤
سرگشتههه عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 3181 اره میدی بی زحمت ۱۴ بار نداعلی کبیر شب یازده به بعد بعد هر بار خوندن اسمشم بگو بعدشم صدتا صلوات بفرست
opus عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 2412 درخواست دادم. تو دعوامحق ب جانب و مغرور بودمممم بدتر پرو بازی دراوردم سگ شد دیگه زیاد پررو بودی 😂😂این سگ شدنش عادی نیست . این از قبل دندون تیز کرده بود منتظر یه حرکت دیگه یود ازت تا گازت بگیره
هیوانت مدیر استارتر عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 3256 ۱۴ بار نداعلی کبیر شب یازده به بعد بعد هر بار خوندن اسمشم بگو بعدشم صدتا صلوات بفرست هر بار که خونوم بعدش صدتا صلوات بفرستم یا هر یدونش که تمکم شد صد تا صلوات بفرستم؟ چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤
سرگشتههه عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 3181 اگه برنگشت خودم برم دنبالش چییی؟ اگه مطمعن باشم برمیگرده اروم میشینم سرجام ولی میترسم کلا نیاد بنظرم نرو بی توجه باش کلا خودش میاد😂من خودم یا رلم کات کردم دوستش نداشتم الان بم بی توجه شده دلم میخواد خودم بش پیام بدم
هیوانت مدیر استارتر عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 3256 دیگه زیاد پررو بودی 😂😂 این سگ شدنش عادی نیست . این از قبل دادن نیز کرده بود منتظر یه حرکت دیگه یو ... دقیقااااااا دقیقااا چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤