2777
2789
عنوان

خواستگار 😑

420 بازدید | 12 پست

خواستگارم میاد مثلا از محوطه محل کارش عکس میگیره میذاره استوری. یه جوری هم میگیره اون بغلا ماشین های اداره هم تو کادر باشن. که بیاد با زبون بی زبونی بگه محل کار ما چه ماشین های خفنی داره!خیلی پز میده اونم با چیزایی که بدیهی ان. از خودش و خانوادش هم به حدی تعریف کرده بود که من قبل اینکه خونشون ببینم یا خانوادشو ببینم اصلا اعتماد بنفس نداشتم و فکر میکردم از ما خیلی بالاترن. بعد دیدم اتفاقا از نظر مالی، تحصیلی، موقعیت اجتماعی خانواده من خیلیییییی بهترن. این چشه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم روانشناس هم خودت رفت و آمد بیشتر داشته باشی مثلا یکی از دوستای من این مدلیع چهرش معمولیه اما و ...

خب اخه میگن خودشیفته ها دیگران رو تحقیر میکنن، این تحقیر نمیکنه،حتی تعریف هم میکنه مثلا میگه خوشگلی، خانوادت چقد پخته و فهمیده ان. سعی میکنه تحت تاثیر قرار بده. 

خب اخه میگن خودشیفته ها دیگران رو تحقیر میکنن، این تحقیر نمیکنه،حتی تعریف هم میکنه مثلا میگه خوشگلی، ...

نه لزوما تحقیر نمیکنن

فقط خودشون رو خیلی بهتر و بالاتر از واقعیتشون میبینن

این جهان که نشد؛قرار ما جهان بعدی کنار حفره های ماه عزیز دلم.....