2777
2789
عنوان

مادرم اصرار ب ازدواج داره

1272 بازدید | 56 پست

با گریه الان مینویسم 😔. مادرم از 14 سالگی تا الان هی میگ ازدواج کن. خواستگاری خوب تو رد نکن. دو تاشون ب زور اومدن خونمون ولی اصلا ب دلم ننشست ن فقط مادرم بلکه بقیه هم میگن ازدواج کن. موقعیت های خوب دیگ نمیاد. میگم سنم کمه. 21 سالمه فقط. بعدشم ب دلم نمیشینه. نمیدونم چیکار کنم. خسته شدم از مادرم 🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوبار صحبت کن ممکنه یکی بار اول به دلت نشینه یا سوتفاهم باشه پس اونایی که پنجاه پنجاهی دوبار صحبت کن اونایی هم که اصلا خوشت نیومد به هیچ وجه رو رد کن هرکی به دلت نشست باهاش ازدواج کن 

نه سنت کم نیست

منم از۱۳ سالگی میومدن

یکیشون خونه میخواست بنامم بزنه که بگم بله!

ولی آخردیگه۱۷ عروسم کردن و۱۹ جداشدم

الان۲۳ سالمه واگه یکم دیگه ردبشه دیگه قطعاازدواج نمیکنم

الانم تازه اگه پول زیادداشتم که به خواسته های توذهنم میرسیدم قطعادیگه ازدواج نمیکردم

ولی تووقتشه

به دلت نشست ردنکن

میکاپ آرتیست مشهد_mua

اگه موردخوبی اومدوخوشتم ازش اومدقبول کن،ولی هرگز هرگز هرگزباکسیکه موردقبولت نیست وشرایط خوبی نداره ازدواج نکن،بذارهرکس هرچی دوس داره بگه،توفقط صلاح وخدشبختی خودتودرنظربگیر،درصمن هنوزخیلییی وقت داری سنت کمه

وا برا چی به زور میخان شوهرت بدن

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
بشین بگو فردا من ازش خسته شم کی میاد تو زندگیم حل کنتش  بگو دیر ازدواج نمیکنم ولی الانم زوده ه ...

بهش گفتم. میگ بزار بیان خونه. شاید تو پسندیدی. من تا 2 سال دیگ قصد ازدواج ندارم. هم اینکه مگ من بیکارم هر دفعه ی نفر بیاد تو خونمون تا من بپسندم. خدایی خیلی سخته 😔

بخدا خیرو صلاحتومیخواد

کاش یه هم چین مامانی من داشتم

الان ۲۸سالمه اصلا واسشون مهم نیست

تازه پیرهم شدن دوس دارن یکی بهشون رسیدگی کنه

واقعا ازین موضوع ناراحتم

میگم عوض اینکه اونا نگران آینده من باشن

من بایدبشینم وردلشون

مادر منم با همین حرفا و نیش و کنایه ها منو از سرش باز کرد اونم نه یه بار بلکه دو بار

حالا جالبه میگه من تو رو بیشتر از بقیه دوست دارم

گفتم مشخصه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️