2777
2789
می‌دونم ولی چیزی نپرید آخه وقتی پرید هنوز واتساپ رسمی رو نزده بودم خواستم از گوشی مامانم درست کنم چی ...

میگم قضیه این واتساپ ها چیه، یعنی همه دیگهواتساپ اصلی رو دارن. یعنی هیچکسی دیگه نمیتونه زیرآبی بره؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه چطور دستش بخوره بلاک کردن که به این راحتی نیست نمیخوام انقدددد خودمو کوچیک کنم می‌خوام بدونم ا ...

میدونم امکان نداره دستش بخوره 

تو بهش اینجوری بگو که اگر یک درصد پشیمون شده برگرده 

یکی از دوستای من که اون موقع دوستم نبود و پروفایلش رفته بود برای اون یکی دوستم بود فک کردم بلاکم کرده بعد فهمیدم از تنظیمات واتساپ طوری کرده که من نبینم 

اینم شاید برداشته و اینترنتش رو بسته یه پیام سلام اینا بده تا فردا صبر کن ببین براش می‌ره با فقط یه تیک میخوره 

این دنیا دو روزه وقتی میگم دو روزه واقعا دو روزه 😂 ارزش نداره سر چیزای بیخود همو ناراحت کنیم .. من اصلا موقع نظر دادن یا بحث کردن به اسم کاربری توجه نمیکنم و فقط حرفامو میزنم یهو میبینی یه تاپیک باهات بحث کردم و یه تاپیک هم نظر بودم مگه این که انقدری دعوا کرده باشم که اسمت تو ذهنم بمونه . اصلا از دعوا و اینا خوشم نمیاد اصلا هم دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگه یه جا واقعا مقصر نبودی و الکی پریدم بهت مطمئن باش تاپیک میزنم ازت عذر خواهی میکنم 😃 نمونش تو تاپیکام هست 😁 همون تاپیک که عنوان زدم کاربر عزیز ازت معذرت می‌خوام . فقط می‌خوام بگم اگه کار اشتباهی کردی حداقل قبولش کن به فکر غرورت نباش شاید اگه مغرور باشی و به غرورت صدمه بزنی حداقل یکی دیگه رو به ناحق ناراحت نمیکنی ... من اصلا از دعوا خوشم نمیاد هیشکی حق نداره تو سایت با من قهر باشه به زور آشتی میکنم 😁😁😁🤕🤕 همون تاپیکی که زدم بیا با هم بحث نکنیم .. دوست قشنگم @عشقم_لیمینهو هم نظر با من در سریال های کره ای 🤣
تاکی صبر کنم به نظرت؟

چند روز صبر کن. اگه پیگیری کنی فکر میکنه بهش وابسته شدی و از بلاک کردن به عنوان ابزار واسه تسلط به تو استفاده میکنه. ( یعنی هر چی شه بلاکت میکنه).

چند روز صبر کن ممکنه برگرده. اگه هم برنگرده یعنی دیگه نمیخواد.

هیچ کاری نکن.

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
تا چقدر باید صبر کنم؟بعدش چیکار کنم

بلاکش نکن و هیچ جا پیام نده و زنگ نزن.

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
میگم قضیه این واتساپ ها چیه، یعنی همه دیگهواتساپ اصلی رو دارن. یعنی هیچکسی دیگه نمیتونه زیرآبی بره؟& ...

منم نمی‌دونم دو تا از دوستای صمیمیم واتساپ جیبی داشتن مال هر سه تامون در زمان های مختلف پرید دلیلش رو هم نمی‌دونیم مجبور شدیم واتساپ رسمی بزنیم . ولی تحقیق کردیم دیدیم داره یه ورژن دیگش میاد وقتی بیاد دوباره میتونیم اون واتساپ رو بزنیم 

الان واتساپ معمولی دارم ولی یه. برنامه نصب کردم پیامای حذف شده می‌ره اونجا بازم میتونم زیر آبی برم 😎😎

این دنیا دو روزه وقتی میگم دو روزه واقعا دو روزه 😂 ارزش نداره سر چیزای بیخود همو ناراحت کنیم .. من اصلا موقع نظر دادن یا بحث کردن به اسم کاربری توجه نمیکنم و فقط حرفامو میزنم یهو میبینی یه تاپیک باهات بحث کردم و یه تاپیک هم نظر بودم مگه این که انقدری دعوا کرده باشم که اسمت تو ذهنم بمونه . اصلا از دعوا و اینا خوشم نمیاد اصلا هم دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگه یه جا واقعا مقصر نبودی و الکی پریدم بهت مطمئن باش تاپیک میزنم ازت عذر خواهی میکنم 😃 نمونش تو تاپیکام هست 😁 همون تاپیک که عنوان زدم کاربر عزیز ازت معذرت می‌خوام . فقط می‌خوام بگم اگه کار اشتباهی کردی حداقل قبولش کن به فکر غرورت نباش شاید اگه مغرور باشی و به غرورت صدمه بزنی حداقل یکی دیگه رو به ناحق ناراحت نمیکنی ... من اصلا از دعوا خوشم نمیاد هیشکی حق نداره تو سایت با من قهر باشه به زور آشتی میکنم 😁😁😁🤕🤕 همون تاپیکی که زدم بیا با هم بحث نکنیم .. دوست قشنگم @عشقم_لیمینهو هم نظر با من در سریال های کره ای 🤣
اره میگم به پسره اینجوری بگه که اگررر یک درصد پشیمون شده برگرده 

اگه پشیمون شه خودش پیام میده

هیچ کاری نکن خودتو کوچک نکن بخوادت خودش برمیگرده

بلاک کردن نهایت بی احترامیه 

خودتو گول نزن دستشم نخورده چون بالاخره بخواد پیام بده خودش متوجه میشه بلاک شدی 

خونسرد باش و کم محلی کن بهش اینجور که تو گفتی شخصیت نامتعادلی هم داره بدرد نمیخوره 

آخه بابا چطور دستش میخوره یعنی اشتباهی دستش خورده رو اسم اسی رفته تو قسمت پروفایلش بعد اشتباهی زده رو قسمت بلاک که تازه با قرمز هم نوشته شده بعد دوباره وقتی نوشت مطمئنی میخوای بلاک کنی اشتباهی بزنه بله؟😐 بعد تازه وقتی خواست از اون قسمت در بیاد دوباره اشتباهی متوجه نشه که اون زیر نوشته شما این مخاطب رو بلاک کردی؟ آقا دلتون خوشه ها 

منم نمی‌دونم دو تا از دوستای صمیمیم واتساپ جیبی داشتن مال هر سه تامون در زمان های مختلف پرید دلیلش ر ...

ولی هر کاریش کنی مثل اوجی نیست، اون خیلی خوب بود.. حالا من شنبدم که خود واتساپ گفته باید تمام غیر رسمی ها جم بشه،