2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا دیوونه چرا صبر کنی آخه الان بهش بگو مشکل واتساپه یا دستت خورده بلاک شدم 

آخه چطور دستش بخوره بلاک کردن که به این راحتی نیست

نمیخوام انقدددد خودمو کوچیک کنم

می‌خوام بدونم اگه از عمد بلاکم کرده ازش جدا بشم چون انگار این مریضه واقعا نمی‌ذاره دوروز هوش باشیم باهم 

شاید واتساپ اوجی داشته پریده. مگه نه این روزا واتساپ غیر رسمی ها دارن حذف میشن. وقتی حذفش کنه همه چی ...

منم واتساپ جیبی داشتم پرید ولی کسی بلاک نشد 

این دنیا دو روزه وقتی میگم دو روزه واقعا دو روزه 😂 ارزش نداره سر چیزای بیخود همو ناراحت کنیم .. من اصلا موقع نظر دادن یا بحث کردن به اسم کاربری توجه نمیکنم و فقط حرفامو میزنم یهو میبینی یه تاپیک باهات بحث کردم و یه تاپیک هم نظر بودم مگه این که انقدری دعوا کرده باشم که اسمت تو ذهنم بمونه . اصلا از دعوا و اینا خوشم نمیاد اصلا هم دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگه یه جا واقعا مقصر نبودی و الکی پریدم بهت مطمئن باش تاپیک میزنم ازت عذر خواهی میکنم 😃 نمونش تو تاپیکام هست 😁 همون تاپیک که عنوان زدم کاربر عزیز ازت معذرت می‌خوام . فقط می‌خوام بگم اگه کار اشتباهی کردی حداقل قبولش کن به فکر غرورت نباش شاید اگه مغرور باشی و به غرورت صدمه بزنی حداقل یکی دیگه رو به ناحق ناراحت نمیکنی ... من اصلا از دعوا خوشم نمیاد هیشکی حق نداره تو سایت با من قهر باشه به زور آشتی میکنم 😁😁😁🤕🤕 همون تاپیکی که زدم بیا با هم بحث نکنیم .. دوست قشنگم @عشقم_لیمینهو هم نظر با من در سریال های کره ای 🤣

هی منم یه زمانی بلاک شدم یهویی و همه چی تموم شد 

حتی خطشم در اورد بش پیام ندم 

📍ساکن سئول 🇰🇷 دانشجوی دکتری روانشناسی🎓 عاشق کیدراما؛ خواستید بهتون معرفی میکنم 🎬 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدتو از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»

بهترین کار اینکه هیچ کاری نکنی.

زنگ نزن پیام نده بلاک نکن. اصلا به روی خودت نیار.

اینم بگم بلاک کردن بی احترامیه و یعنی طرف مقابلت نمیخوادت.

اگه واکنش نشون ندی شهید برگرده.

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

فعلا صبر کن ببین چی میشه،یکی دو روز دیگه از یه راهی پیگیری کن،دیدبش بگو فکر کردم شاید مردی با این کارت حالا توضیح بده.نمبدونم شاید با کس دیگه ایی آشنا شده اکه عوضی بازی زیاد داشته اینم بعید نیست.

تا صبح صبر میکنم اگه خبری نشد بهش پیام میدم

اصلا این کارو نکن

تو این شرایط بودم و دراین مورد کتاب خوندم و حرف مشاور گوش دادم.

لطفا هیچ کاری نکن

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
نه میگم یعنی پروفایلش و همه چیزش میپره

می‌دونم ولی چیزی نپرید آخه وقتی پرید هنوز واتساپ رسمی رو نزده بودم خواستم از گوشی مامانم درست کنم چیزی نرفته بود بعد واتساپ رسمی زدم بازم پروفایلم اینا بودش 

این دنیا دو روزه وقتی میگم دو روزه واقعا دو روزه 😂 ارزش نداره سر چیزای بیخود همو ناراحت کنیم .. من اصلا موقع نظر دادن یا بحث کردن به اسم کاربری توجه نمیکنم و فقط حرفامو میزنم یهو میبینی یه تاپیک باهات بحث کردم و یه تاپیک هم نظر بودم مگه این که انقدری دعوا کرده باشم که اسمت تو ذهنم بمونه . اصلا از دعوا و اینا خوشم نمیاد اصلا هم دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگه یه جا واقعا مقصر نبودی و الکی پریدم بهت مطمئن باش تاپیک میزنم ازت عذر خواهی میکنم 😃 نمونش تو تاپیکام هست 😁 همون تاپیک که عنوان زدم کاربر عزیز ازت معذرت می‌خوام . فقط می‌خوام بگم اگه کار اشتباهی کردی حداقل قبولش کن به فکر غرورت نباش شاید اگه مغرور باشی و به غرورت صدمه بزنی حداقل یکی دیگه رو به ناحق ناراحت نمیکنی ... من اصلا از دعوا خوشم نمیاد هیشکی حق نداره تو سایت با من قهر باشه به زور آشتی میکنم 😁😁😁🤕🤕 همون تاپیکی که زدم بیا با هم بحث نکنیم .. دوست قشنگم @عشقم_لیمینهو هم نظر با من در سریال های کره ای 🤣
وا دیوونه چرا صبر کنی آخه الان بهش بگو مشکل واتساپه یا دستت خورده بلاک شدم 

مگه میشه دستش بخوره بلاک کنه؟

چرا خودتونو گول میزنید؟

قبلش یه تایید میخواد واسه بلاک کردن