2777
2789
ولی هر کاریش کنی مثل اوجی نیست، اون خیلی خوب بود.. حالا من شنبدم که خود واتساپ گفته باید تمام غیر رس ...

من اوجی نداشتم تا حالا من جیبی داشتم بعد این که واتساپ جیبیم پرید فهمیدم چیه 

واسه درست کردنش یه راهی هست وقتی وارد واتساپ جیبی میشی قبل این که شماره بدی میزنی رو سه نقطه بالا و فک کنم گزینه دوم رو میزنی که یه کد کیو ار میاره بعدش اونو اسکرین میگیری می‌فرستی برای یه گوشی دیگه و با واتساپ اصلی از قسمت اسکن کردن اون کد رو اسکن می‌کنی اولاش قبول نمیکنه بعدش انکار درست میشه یکی از دوستام این طوری درستش کرد ولی مال من هنوز درست نشد

این دنیا دو روزه وقتی میگم دو روزه واقعا دو روزه 😂 ارزش نداره سر چیزای بیخود همو ناراحت کنیم .. من اصلا موقع نظر دادن یا بحث کردن به اسم کاربری توجه نمیکنم و فقط حرفامو میزنم یهو میبینی یه تاپیک باهات بحث کردم و یه تاپیک هم نظر بودم مگه این که انقدری دعوا کرده باشم که اسمت تو ذهنم بمونه . اصلا از دعوا و اینا خوشم نمیاد اصلا هم دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگه یه جا واقعا مقصر نبودی و الکی پریدم بهت مطمئن باش تاپیک میزنم ازت عذر خواهی میکنم 😃 نمونش تو تاپیکام هست 😁 همون تاپیک که عنوان زدم کاربر عزیز ازت معذرت می‌خوام . فقط می‌خوام بگم اگه کار اشتباهی کردی حداقل قبولش کن به فکر غرورت نباش شاید اگه مغرور باشی و به غرورت صدمه بزنی حداقل یکی دیگه رو به ناحق ناراحت نمیکنی ... من اصلا از دعوا خوشم نمیاد هیشکی حق نداره تو سایت با من قهر باشه به زور آشتی میکنم 😁😁😁🤕🤕 همون تاپیکی که زدم بیا با هم بحث نکنیم .. دوست قشنگم @عشقم_لیمینهو هم نظر با من در سریال های کره ای 🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اوجی نداشتم تا حالا من جیبی داشتم بعد این که واتساپ جیبیم پرید فهمیدم چیه  واسه درست کردنش ...

من می‌خوام با یه شماره دیگه وارد واتساپ بشم و این شمارم هم باشه میشه همچین چیزی؟؟

من می‌خوام با یه شماره دیگه وارد واتساپ بشم و این شمارم هم باشه میشه همچین چیزی؟؟

واتساپ جیبی؟ انگاری هر شماره ای برای یه مدت کوتاه می‌تونه از جیبی استفاده کنه 

ولی اگه منظورت اینه تو یه واتساپ معمولی دو تا اکانت داشته باشی آره میشه 

برو تو تنظیمات و این قسمت رو بزن 

این دنیا دو روزه وقتی میگم دو روزه واقعا دو روزه 😂 ارزش نداره سر چیزای بیخود همو ناراحت کنیم .. من اصلا موقع نظر دادن یا بحث کردن به اسم کاربری توجه نمیکنم و فقط حرفامو میزنم یهو میبینی یه تاپیک باهات بحث کردم و یه تاپیک هم نظر بودم مگه این که انقدری دعوا کرده باشم که اسمت تو ذهنم بمونه . اصلا از دعوا و اینا خوشم نمیاد اصلا هم دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگه یه جا واقعا مقصر نبودی و الکی پریدم بهت مطمئن باش تاپیک میزنم ازت عذر خواهی میکنم 😃 نمونش تو تاپیکام هست 😁 همون تاپیک که عنوان زدم کاربر عزیز ازت معذرت می‌خوام . فقط می‌خوام بگم اگه کار اشتباهی کردی حداقل قبولش کن به فکر غرورت نباش شاید اگه مغرور باشی و به غرورت صدمه بزنی حداقل یکی دیگه رو به ناحق ناراحت نمیکنی ... من اصلا از دعوا خوشم نمیاد هیشکی حق نداره تو سایت با من قهر باشه به زور آشتی میکنم 😁😁😁🤕🤕 همون تاپیکی که زدم بیا با هم بحث نکنیم .. دوست قشنگم @عشقم_لیمینهو هم نظر با من در سریال های کره ای 🤣
عزیزم برگرده که چی بشه??? چرا اسی باید خودشو کوچک و بی احترام کنه گلم وقتی اون بلاکش کرده

کجا خودشو کوچیک‌میکنه

اتفاقا اگر واکنشی نده پسره فکر میکنه اصن براش مهم نیست خب اینکه بدتره