2777
2789
عنوان

از همسایه مون سرسام گرفتیم

655 بازدید | 23 پست

ما خونه طبقه بالامون همسایه مون خیلی بیفرهنگه
مدام سرصدا میکنن حالا بچه کوچیک دارن میگیم بچه ست مهم نیست
همه چی ساکته یهو شوهرشون هوااااااااار میکشه صدا کل خونه شون درمیاد نمیدونم چرا همیشه هم بحث و دعواشون تو بالکنه که صداشون میاد تو خونه ما      
وقتی مهمون میاد براشون میخوان برن موقع بدرقه کردن تو خیابون وقتی سوار ماشین میشن کلی سروصدا با صدای بلند خداحافظی میکنن مهمون شونم 100 بار با ماشین بوق میزنه  
همین الانم بچه شون تو بالکن داره جیغ میزنه  

تاحالا تذکرم ندادیم واقعا رو اعصابن

کاربر آقا.  تا آخرین لحظه سقوط آخرین ستاره کهکشان پات می مونم :))) به اندازه کل دونه های ماسه دنیا دوست دارم :))) به اندازه کل ستاره های جهان هستی دوست دارم :))) به اندازه تک تک گلبول های قرمز و سفید کل انسان های جهان دوست دارم :)))

خب تذکر بدید

شاید تا به حال توی خونه ی ویلایی زندگی میکردن تو اپارتمان نبودن

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاحالا بهشون تذکر دادین 

خیر

کاربر آقا.  تا آخرین لحظه سقوط آخرین ستاره کهکشان پات می مونم :))) به اندازه کل دونه های ماسه دنیا دوست دارم :))) به اندازه کل ستاره های جهان هستی دوست دارم :))) به اندازه تک تک گلبول های قرمز و سفید کل انسان های جهان دوست دارم :)))

اون بچه رو به بهونه ی لواشک بیار پایین بزنش لالمونی بگیره 

خانوادش هم تذکر بده یه بار دو بار دفعه‌ی. سوم با جرثقیل خونشون و بریز رو سرشون راحت میشی

وقتی خوشحالی با ریتم آهنگ ارتباط میگیری ‏-وقتی ناراحتی با متن آهنگ ارتباط میگیری.🌚🦋
همسایه ما هم مدام دعوا میکردن و در میکوبیدن و وسایل میشکستن .اومدم توی سایت درد و دل کردم .گفتن چهار ...

اون بچه رو به بهونه ی لواشک بیار پایین بزنش لالمونی بگیره  خانوادش هم تذکر بده یه بار دو بار د ...

واهای    

وقتی جلسه برای امورات اپارتمان میزارین تذکر بدین یا خودتون با خانمش صحبت کنید 

2 جلسه پشت هم نیومدن یه بارم در زدیم کسی در باز نکرد 10 دقیقه بعد صدا بچه شون اومد  

خب بهشون بگین  شاید متوجه نیستن که ازارنده است رفتارشون

یه بار رفتم در خونه شون در زدم کسی باز نکرد 10 دقیقه بعد صدا بچه شون دراومد