2777
2789

سلام چند ماهی هست هر روز تو خونه مون جنگ و دعوا و بحث میشه جوری که دیگه هیچ حرمتی نمونده نه واسه بزرگترا نه کوچیکتر 

مامانم مریض شده و میگه دیگه حال هیچی ندارم افسردم، مامان من که همیشه شاد بود

حس میکنم خانوادمون ط ل س م کردن بخدا اصلا اعتقاد ندارم به این چیزا ولی چند وقته هرچی فکر میکنم عقلم به جایی قد نمیده

نمیدونم برم پیش دعا نویس یا بگم سر کتاب بگیرن

خطرناک نباشه یه وقت؟؟؟

کمکم کنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوره بقره رو بخون هر روز بعدببین که چ آرامشی میادتوزندگیتون

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌
من اطلاعات زیادی ندارم اما خدا و قرآن راه حلشه نه دعانویس و جادوگرا سوره بقره و آل عمران اشتباه نک ...

اخه چقدر بخونم بخدا کلی چله و نذر کردم کلی دعا خوندم

خیلی شبا با گریه میخابم اصلا نمیدونم مشکل از کجاست که بخام حلش کنم

چله بقره هم نایب گرفتم خونده ولی انگار نه انگار 

اخه چقدر بخونم بخدا کلی چله و نذر کردم کلی دعا خوندم خیلی شبا با گریه میخابم اصلا نمیدونم مشکل از ک ...

من خدم خیلی ب سوره بقره اعتقاد دارم برای من .وشوهرمم دعای جدایی گرفته بودن ولی من وقتی که دیدم بدبختیهامو سوره بقره خواندم راحت شدیم بخدا نمازنیمه شبم بیدارمیشدم می‌خوندم 

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌
وقتی تو‌قران اومده ک‌سحروجادو واقعیه و خدا سحر کنندگان رو‌لعنت کرده چرا باورنداری ب طلسم؟!  ات ...

خب چیکار باید کنم

تو فامیل هم چند نفری اهل این کارها هستن نمیدونم کار اوناست یا نه؟؟ چند ماهی هم میشه با ما قهر کردن

ببین مامان من مریض شد بعدش خوب شد یعنی شفا گرفت ولی خودش میگه من خوب نشدم همش میگه مریضم دیگه مثل قبل نمیشم و....

الان ی فیلم میفرستم ببین

امضات 😔💔

خوب پس شاید جادو نیس دیگه شاید چیز دیگه ای علتشه

پآیین توضیح دادم بخدا چله زیارت عاشورا  بقره یس همه رو یا خودم یا کس دیگه ای خونده 

اما الان خونه مون ی جوری شده انگار همه با هم بدیم بی دلیل می پریم به هم امید نداریم به آینده

دقیقا از مریضی مامانم این شده اوضاع خونه مون

خب چیکار باید کنم تو فامیل هم چند نفری اهل این کارها هستن نمیدونم کار اوناست یا نه؟؟ چند ماهی هم می ...

افسردگی  حال روحی بد مریضی استرس بدون دلیل،دعوای خانواگی الکییی اینا همه جز سحر و دعان .اگه اونا سابقه داشتن براتون کاری انجام بدن خب باید راهشو پیدا کنید و باطل کنید.البته پیش ادم مطمئن

کاربری دوممه 🤗
الان ی فیلم میفرستم ببین شاید ککمکت کرد https://uupload.ir/view/vid_479120105_083314_175_sjpf.m ...

ببینید درستع یا نه دعوای ی زن با دعانویسه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
افسردگی  حال روحی بد مریضی استرس بدون دلیل،دعوای خانواگی الکییی اینا همه جز سحر و دعان .اگه اون ...

من فقط سرکتاب گرفتم اونم دوستم گرفت برام