2777
2789
عنوان

میشه راهنماییم کنید لطفاً بیاید

31 بازدید | 8 پست

الان با مامانم میخواستم برم بیرون فقط یه ذره ریمل زدم با یه رژ کمرنگ دعوام می‌کنه میگه زشت میشی چرا آرایش میکنی منم دیگه نرفتم بیرون گفتم خودت برو

هر موقع هم ک باهاش صحبت میکنم خیلی بد جوابمو میده انگار دوسم نداره هیچوقتم نمیزاره اون لباسی ک می‌خوام و بپوشم و کلا اعتماد به نفسمو ازم گرفته 

زنگ میزنه به خاله هام و همش از من بد میگه 

میریم مهمونی بهم میگه چرا قیافه میگیری ولی من اصلااا قیافه نمی‌گیرم و با همه مهربونم

مامانم هر روز کاری می‌کنه ک من گریه کنم نمیدونم چرا انقد از من بدش میاد

همش بر میگرده به زمانی که هم سن و سال خودت بوده و اون رفتارهارو باهاش میکردن

دقیقااا خودش همیشه بهمون میگه که وقتی بچه بوده خانوادش باهاش بد رفتاری میکردن

ولی خب قرار نیس ک عقده هاشو سر من خالی کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقااا خودش همیشه بهمون میگه که وقتی بچه بوده خانوادش باهاش بد رفتاری میکردن ولی خب قرار نیس ک عقد ...

رفتارهاش غیر ارادیه و دستخودش نیست شاید اصلا متوجه اون رفتارهاش نشه

رفتارهاش غیر ارادیه و دستخودش نیست شاید اصلا متوجه اون رفتارهاش نشه

چند بار بهش گفتم چرا فرق می‌زاری بین بچه هات چرا اینطوری رفتار میکنی باهام بهم گفته تو خیلی حساسی من خیلی خوب رفتار میکنم پدر و مادر های ما مارو میزدن ولی من اصلا شما رو نمی‌زنم در حالی ک خیلی میزنه و فحش میده

چند بار بهش گفتم چرا فرق می‌زاری بین بچه هات چرا اینطوری رفتار میکنی باهام بهم گفته تو خیلی حساسی من ...

عزیزم اصلا متوجه رفتاراش نیست 

اون موقع فقط یاد رفتارهایی که باهاش میشده میافته 

به نظرتون چی بهش بگم یا چیکار کنم ک اینکارو نکنه

از خودت عکس العمل نشون نده 

بزار ببینه تو ناراحت میشی 

بعد یه مدت کوتاه رفتارش کمرنگ و بعد از بین میره 

احتمالا بین بچه هاش تو از همه حساس تری