2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلش باید حسابی نعشه کنی 🙄

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

زندگینامه خودشه که داره برای سایش تعریف میکنه

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

عاشق یه دختر بوده

چشمای اون دخترو توصیف میکنه 

حال دلشم خوب نیست ، صادق هدایت اینو زمانی نوشته که کلا دور از شهر بوده و وضع روانیشم خیلی بد بوده . بیشتر اوقات هم موقع نوشتن این کتاب توهم میزده 

گاها هم راجع به مادر و پدر و عموش حرف میزنه

کلا خیلی دردناک و زیباست ، من همیشه مرورش میکنم 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

۲ صفحه خوندم چیزی نفهمیدم بیخیال شدم 😂

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

اره خیلی سنگینه عین توهمه و عجیب غریب برو از یوتیوب کتاب صوتی گوش کن بدون سانسور بخوای کتاب بخری یا ...

بعد از این کتاب خیلیخیلیال ازش تقلید کردن ارزش ادبی این کتاب به سبک خاص و جدیدشه نه به ماجراش 

از بس تصویر سازیش خوبه آدم احساس میکنه داخل داستانه

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

آخر سر خودش رو با گاز تو خونه خفه کرد و مرد !! 😔

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**