2777
2789
عنوان

کی بوف کور رو خونده

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 21 پست
دلیل این حال بدش چیه

افسردگی شدید داشته .. الکلی و افیونی بوده .. 

خودش تو همین کتاب یا یه کتاب دیگ نوشته بوده روزا اینقد میخوریم و میکشیم که وقتی میخوابیم انگار تو قبر رفتیم ولی با کمال ناباوری صبح بیدار میشیم 😕

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دیدم و تصور کردم خودشم گفته بارها این نقاشی میکشم چرا؟این همون دخترس که عاشقش شده؟

این همسرش هست که راوی بهش میگفته لکاته ، با راوی همبستر نمیشد ولی به قول راوی  ۱۰ تا فاسق داشته که در واقع خیانت میکرده ، این پیرمرد یکی از اون فاسق ها بوده که راوی میگفته اثر دندوناش روی گونه زنش بوده ، البته حس میکنه پیرمرده یه نیمچه خداست و اون بساطشم بساط افرینشه، یه روز خودشو شبیه پیرمرده میکنه و زنش قبولش میکنه باهاش بخوابه اما به زنش حمله میکنه و اونو میکشه ، بعدش میاد جلو اینه میبینه واقعا شبیه اون پیرمرده شده و موهاش سفید شده 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

اره خیلی سنگینه عین توهمه و عجیب غریب برو از یوتیوب کتاب صوتی گوش کن بدون سانسور بخوای کتاب بخری یا ...

ممنون عزیزم

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره