2777
2789
عنوان

بدبخت شدم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 66 پست

عزیزم مگه ادما رو با خونه و زندکیشون میسنجن والا تو‌ چادرم زندگی کنم  برام مهم نیست این حرفا چیه مهم احترامیه ک ب طرف میذاری مگه قراره همه در یه سطح زندگی کنیم 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

این یکی فرق داره:) 

دیگه نمیدونم
من یک دوستیم داشتم میگفت رک ببخشید دعوتت نمیکنم ما خونمون قدیمیه خجالت میکشم
خودت براساس روحیاتتو و اینا ببین چی مناسبه بگی
میتونیم بگی دوست داشتم دعوتت کنم ولی از شهرستان مهمون داریم الان

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید پول دار بونش هم مجازی باشه اصلا مطمئن هستی ازش

اره بابا😐مطمئنم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
هیچی خواهر هر کجا یه بدی یه عیب باشه تق برچسب میزنن به تورکا اسی حالا منظورم نیس کلا همینه عادت ...

واقعامتاسفم واسه همچین ادمایی نمیدونم تورکاچشم یاابروازبقیه ی نژادهاکم دارن یاچی...ادم بایدیه کم شخصیت ددشته باشه ترک وفارس نداره ادمی راادمیت لازم است

من باافتخارتورکم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
دیگه نمیدونم من یک دوستیم داشتم میگفت رک ببخشید دعوتت نمیکنم ما خونمون قدیمیه خجالت میکشم خودت براسا ...

هنوز پیامشو جواب ندادم 

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
ما هرچی میگیم تو ی چیزی میگی 😐

😭😂عصبیم خواهر

درک نمیکنم چطوری یه نفر میاد زنگ میزنه میگه من اومدم شهرتون؟؟
چی تو ذهنشون میگذره؟
خب اومدی که اومدی چکارت کنم
رک بگو میخوام بیام خونتون دیگه
خیلی طرف برات عزیزه زنگ بزن بگو یکجا قرار بزاریم همو ببینیم
من خودم الان ازدواج کردم یکبارم دوستامو نگفتم بیان خونم
اعتقاد به رفت و امد با همسایه و دوست بیاری خونت و اینا ندارم
با دوستام همیشه کافی شاپ قرار میزاریم
هربار نیاز باشه مهمونش میکنم ولی خونم اصلا

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
چرا بیرون قرار نمیذاری باهاش

من میگم نکنه شب بخواد بمونههههه

یکم دیر جواب بده بعد بگو ببخشید دیر جواب دادم مهمون از شهرستان اومد  برامون وقت نشد 

بعدم بگو خیلی خوش اومدید امیدوارم بهتون خوش بگذره   وقت کردید یه سر بیا پیشمون  اگه نتونستی من بیام بیرون ببینمت 😁

🩷

درک نمیکنم چطوری یه نفر میاد زنگ میزنه میگه من اومدم شهرتون؟؟ چی تو ذهنشون میگذره؟ خب اومدی که اومدی ...

نگا عزیزم اونا رفته بودن یه شهر دیگ بعد گذرشون ب شهر ماهم خورد

نگا عزیزم اونا رفته بودن یه شهر دیگ بعد گذرشون ب شهر ماهم خورد

خب دیگه بگو مهمون داریم بریم یه سر بیرون
اینکارو نکنی راه بدی خونه که به غلط کردن میفتی
من یکبار سالها پیش اینکارو کردم طرف نمیرفت از خونمون
میخواستم بمیرم