با یه دختری اشنا شدم ماله اذربایجانه بعد بهم امروز پیام داد امدم شهرتون خونمون خیلی زشته😐💔دختره خودش اینق پولداره خونمون واقعا بده نمیدونم چی بهش بگم!!! میدونم اینو بهم گفته ک تعارف بزنم بیاید بگین چ غلطی کنم
عزیزم مگه ادما رو با خونه و زندکیشون میسنجن والا تو چادرم زندگی کنم برام مهم نیست این حرفا چیه مهم احترامیه ک ب طرف میذاری مگه قراره همه در یه سطح زندگی کنیم
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
دیگه نمیدونم من یک دوستیم داشتم میگفت رک ببخشید دعوتت نمیکنم ما خونمون قدیمیه خجالت میکشم خودت براساس روحیاتتو و اینا ببین چی مناسبه بگی میتونیم بگی دوست داشتم دعوتت کنم ولی از شهرستان مهمون داریم الان
معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که بهسوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنانکه دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو میخواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانیات، ای مهربانترین مهربانان.
درک نمیکنم چطوری یه نفر میاد زنگ میزنه میگه من اومدم شهرتون؟؟ چی تو ذهنشون میگذره؟ خب اومدی که اومدی چکارت کنم رک بگو میخوام بیام خونتون دیگه خیلی طرف برات عزیزه زنگ بزن بگو یکجا قرار بزاریم همو ببینیم من خودم الان ازدواج کردم یکبارم دوستامو نگفتم بیان خونم اعتقاد به رفت و امد با همسایه و دوست بیاری خونت و اینا ندارم با دوستام همیشه کافی شاپ قرار میزاریم هربار نیاز باشه مهمونش میکنم ولی خونم اصلا
معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که بهسوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنانکه دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو میخواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانیات، ای مهربانترین مهربانان.
نگا عزیزم اونا رفته بودن یه شهر دیگ بعد گذرشون ب شهر ماهم خورد
خب دیگه بگو مهمون داریم بریم یه سر بیرون اینکارو نکنی راه بدی خونه که به غلط کردن میفتی من یکبار سالها پیش اینکارو کردم طرف نمیرفت از خونمون میخواستم بمیرم