2777
2789
عنوان

بدبخت شدم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 66 پست
یعنی چییی بهم پیام دادهههت

منم یکبار هم خوابگاهیم که اصلا هم بهش نزدیک نبودم پیام داد اومدم شهرتون
منتظر بود دعوتش کنم ولی من کلا هرکسیو خونم راه نمیدم
باید خیلی شناس باشه
منم گفتم به سلامتی خوش بگذره بهت
قرار نیست هرکسی بیاد شهرما بیاد خونمون
هتل هست بره هتل

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چییی بهم پیام دادهههت

بگو امیدوارم از شهر ما خوشت بیاد فلان جا هم برو 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

در حد وسعتون ازشون پذیرایی کن اصلا هم ناراحت نباش 

چقدر به خدا گفتیم: خدایا فقط همین یکبار!                              و خدا نه همون بار....     بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت. خدایا دوستت دارم
اون چیزی که یادشون میمونه مهمون نوازی شماست نه خونه شما بعدش هم همه که توی یک سطح مالی نیستن همه مت ...

والله مهمان نوازیمون ک عالیه ولی خب من خجالت میکشم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

عزیزم اصلا دعوت نکن همینجا چند نفر تاپیک زدن دوست مجازی مونو دعوت کردیم یه هفته است پانمیشه بره همشم دستور میده!

یکی هم رفته بود خونه دوست نینی سایتیش اون بنده خدا معذب و اذیت شده بود 

دوست مجازی رو دعوت نکنید دعوت نکنید پشیمانی داره

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

منم یکبار هم خوابگاهیم که اصلا هم بهش نزدیک نبودم پیام داد اومدم شهرتون منتظر بود دعوتش کنم ولی من ک ...

این یکی فرق داره:) 

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
در حد وسعتون ازشون پذیرایی کن اصلا هم ناراحت نباش 

من مشکلم پذیرایی نیست اصلا من مشکلم خونمونههه🥺💔

عزیزم اصلا دعوت نکن همینجا چند نفر تاپیک زدن دوست مجازی مونو دعوت کردیم یه هفته است پانمیشه بره همشم ...

جنوبیا ب مهمون نوازیشون معروفن:) 

والله مهمان نوازیمون ک عالیه ولی خب من خجالت میکشم

عزیزم اصلا خجالت نداره هر کسی توی یک شرایطی با یک مالی و رفاهه زندگی میکنه چرا باید خجالت بکشی اخه

چقدر به خدا گفتیم: خدایا فقط همین یکبار!                              و خدا نه همون بار....     بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت. خدایا دوستت دارم
عزیزم اصلا خجالت نداره هر کسی توی یک شرایطی با یک مالی و رفاهه زندگی میکنه چرا باید خجالت بکشی اخه

هوف خدا