با یه دختری اشنا شدم ماله اذربایجانه بعد بهم امروز پیام داد امدم شهرتون خونمون خیلی زشته😐💔دختره خودش اینق پولداره خونمون واقعا بده نمیدونم چی بهش بگم!!! میدونم اینو بهم گفته ک تعارف بزنم بیاید بگین چ غلطی کنم
امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
خب دیگه بگو مهمون داریم بریم یه سر بیرون اینکارو نکنی راه بدی خونه که به غلط کردن میفتی من یکبار سا ...
نه اینطورم نیس اینق بخوان اینجا بمونن🥺
امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
خب از کجا میدونی من دوستم بود گفت یک شب میمونیم وااای چندروز موندن مامانم انقدر غر زد انقدر دعوام کرد گفتم چکارش کنم خب اصلا به روی خودشون نمیاوردن
معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که بهسوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنانکه دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو میخواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانیات، ای مهربانترین مهربانان.
خب از کجا میدونی من دوستم بود گفت یک شب میمونیم وااای چندروز موندن مامانم انقدر غر زد انقدر دعوام ک ...
گفت یه خاله دارم ماهشهره شب اونجا میمونیم