2777
2789
عنوان

اندر مزایای دختران مجرد مستقل

| مشاهده متن کامل بحث + 1973 بازدید | 87 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دهن مردم رو ممیشه بست ... منظورمم این نیست که انسان از چارچوب انسانی خارج شه و ابعاد حیوانی بگیره ب ...

خب راستش چون خودم تجربه شو داشتم،حداقل برای من ۹۰ درصد دهنا بسته شد

من تا ۲۸ مجرد بودم،از ۱۹/۲۰ شروع کرده بودن،مثه اره برقی میرفتن تو مخم که چرا ازدواج نمیکنی،اواخر دیگه دل درد می‌گرفتم ازین سوال🤦🏻‍♀️

یعنی پادشاه ها حق ازدواج و باردار شدن و نسل دارن؟ معنای زندگی این که فکر میکنید نیست  هدف از ...

عزیزم شما تو پست قبلیت چیزایی ک استارتر گفتن رو گفتید ضعیف و دستو پا چلفتی بودن 

چرا؟

دارید مغلطه میکنید کلا 

چون شما خانواده تشکیل دادید دیگه همه باید اینکارو بکنن؟ایا همه موظفن تربیت و پرورش نسل رو ادامه بدن؟ک چی بشه 

من تربیت نسل درست و انسان رو نمیگم کار بدیه ولی شما میخای بگی ک اره شما کار بدی میکنید ک این سبک زندگی رو انتخاب میکنید من کار خوبی کردم ک تشکیل خانواده دادم و ابدا قابل قبول نیست ک کاری ک خودتون کردید رو درست ترین کار نشون بدید درصورتیکه اینجوری نیست

ول بودن و بدون نظم زندگی کردنه

ول بودن؟؟ مگه گفتم هرشب با یکی باشه؟ 

شلخته بودن؟ این که توی قابلمه غذاشو دوست داره بخوره یا هر وقت دلش خواست اتاقشو تمیز کنه؟  مگه گفتم سر جاش ( عذر میخوام) دستشویی کنه؟

خب راستش چون خودم تجربه شو داشتم،حداقل برای من ۹۰ درصد دهنا بسته شد من تا ۲۸ مجرد بودم،از ۱۹/۲۰ شرو ...

خب شما هم بهشون میگفتی تو که ازدواج کردی کجا رو گرفتی

قصدم توهین نیست ولی باید دهن آدمای فضول رو بست

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
ول بودن؟؟ مگه گفتم هرشب با یکی باشه؟  شلخته بودن؟ این که توی قابلمه غذاشو دوست داره بخوره یا ه ...

ول بودن این نیست که هر شب با یکی باشی. همینکه آدم این شکلی که شما میگی زندگی کنه فرقی نداره با اینکه همون سر جای خودش رفع حاجت کنه

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

خب شما هم بهشون میگفتی تو که ازدواج کردی کجا رو گرفتی قصدم توهین نیست ولی باید دهن آدمای فضول رو بس ...

بخدا روانین،آدم جوابشونو نده دردسرش کمتره

به یه نفر گفته بودم چطور مگه ،چی شده همچین سوالی میپرسی،زد به سلیطه بازی که وای مگه من چی گفتم،من خیرشو میخواستم رفته بود همه جا گفته بود باهام بد برخورد کرده,در صورتیکه من فقط آروم گفته بودم چطور مگه

بخدا روانین،آدم جوابشونو نده دردسرش کمتره به یه نفر گفته بودم چطور مگه ،چی شده همچین سوالی میپرسی،ز ...

بعضیا همش دنبال دخالت و فضولی هستن نمیدونم چی بدست میارن

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
ول بودن این نیست که هر شب با یکی باشی. همینکه آدم این شکلی که شما میگی زندگی کنه فرقی نداره با اینکه ...

خیر اون ادمی که من توی تاپیک نوشتم ادمیه که زود وا نمیده به هر نری که اومد گفت دوستت دارم زود وا نمیده به هر نری که کیک و ابمیوه براش خرید.. اون دختریه که قویه درست تصمیم میگیره 

شاید جامعه ما از همچین دختری بترسن اونم ب خاطر پسرای بی عورضه ایه که تن پرور هستن و دلشون کنیز میخواد  نه همسر 

خیر اون ادمی که من توی تاپیک نوشتم ادمیه که زود وا نمیده به هر نری که اومد گفت دوستت دارم زود وا نمی ...

موفق باشید.

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.