2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله.ممنون.اگه بشه قدش بلندتر بشه خیلی خوبه آخه یکم استعداد هم داره حیفه

ببرینش دکتر غدد من خودم ۱۴ سالگی تا ۱۶ سالگی ۱۵ سانت قد کشیدم از ۱۵۵ شدم ۱۷۰ ولی خب زیر نظر دکتر غدد چون رشد جهشی داشتم یهو بلند شدم شاید دختر شما هم رشد جهشی داشته باشع 

دختر من کوتاهی قد داره و بلوغ زودرس،  دکترشون گفتن نهایت   ۱۴۹/۵ میشه.   ۱۱سالشه   ۱۳۱ سانته

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
ببرینش دکتر غدد من خودم ۱۴ سالگی تا ۱۶ سالگی ۱۵ سانت قد کشیدم از ۱۵۵ شدم ۱۷۰ ولی خب زیر نظر دکتر غدد ...

امپول زدید  یا...؟  چه مکمل هایی براتون نوشت؟

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
ببرینش دکتر غدد من خودم ۱۴ سالگی تا ۱۶ سالگی ۱۵ سانت قد کشیدم از ۱۵۵ شدم ۱۷۰ ولی خب زیر نظر دکتر غدد ...

چندسالگی  پری شدید؟

آخه میترسم تزریق ها عوارض داشته باشه براش😔

برای شما مشکلی پیش نیومد؟

امپول زدید  یا...؟  چه مکمل هایی براتون نوشت؟

نه آمپول نزدم کلا تو ژنم بود رشد جهشی مادر و پدرم هم همین مدلی قد کشیده بودن و ژن قد بلند رو کلا داشتم مادرم قدشون ۱۷۴ و پدرم ۱۸۰ منم هم خیلییی ورزش هوازیو اینا کردم اون تایم هم ساعت خوابو اینام و همه رعایت کردم مکمل ها هم مولتی ویتامین بدون کلسیم و ویتامین دی و پدیاشور اینا یادم میاد 

نه آمپول نزدم کلا تو ژنم بود رشد جهشی مادر و پدرم هم همین ثمدلی قد کشیده بودن و ژن قد بلند رو کلا دا ...

بله پس اینم بوده شما ژن قد بلندی داشتین.من خودم قدم ۱۵۵ انشالله دختر بلندتر بشه

۱۵ سالگی

سن پری   شما  عالی بوده.  دختر من  ۱۱ با   قد  ۱۳۱.   امپول   رشد قدی هم میزنه.ولی چندان   تاثیر نداره متاسفانه

نه آمپول نزدم کلا تو ژنم بود رشد جهشی مادر و پدرم هم همین مدلی قد کشیده بودن و ژن قد بلند رو کلا داش ...

افرین. بهترین  مکمل هارو   خوردید پزشکتون   عالی بودندچون    زبونم  لال  کلسیم  زیاد   نتیجش کنسر میشه.      من ۱۶۲   و همسرم   ۱۷۸هستند.   باقی خانواده بالای   ۱۸۵ هستند.  دخترم   ۱۳۱ با سن   ۱۱ و    بلوغ زودرس. ورزش هم میره،لاغر هم  هست.ولی چون   زود به بلوغ رسیده،رشد   قدی  خوبی نداشته.     پدیاشور و...هم میخوره