2777
2789
عنوان

کیا تا حالا با هیچ پسری نبودن بیاین دور هم باشیمم

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 49 پست
به خدا اینجا قحطی دختره حداقل من 150 تا 200 پسر مجرد می شناسم اما دختر خیلی خیلی کمه . اگر قمی هست ب ...

معمولا دخترا تعدادشون بیشتره 

مطمنی

بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم 
به خدا اینجا قحطی دختره حداقل من 150 تا 200 پسر مجرد می شناسم اما دختر خیلی خیلی کمه . اگر قمی هست ب ...

اگ اقا بالا 35 سال هم میشناسی بهم بگی خیلی ممنون میشم

بالهایمان زخمیست...اما هنوز بلند پروازیم!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا دخترا تعدادشون بیشتره  مطمنی

بله مطمئن هستم 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
اگ اقا بالا 35 سال هم میشناسی بهم بگی خیلی ممنون میشم

می شناسم . اما باید دو طرف رو بشناسی و اگرنه این که دیگه نمی شه معرف بودن . بهتر به طرف ات بگی بره جامعه الزهرا اونجا خانوم ها و پسرهای خوب رو به هم معرفی می کنند البته با تحقیق . 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
می شناسم . اما باید دو طرف رو بشناسی و اگرنه این که دیگه نمی شه معرف بودن . بهتر به طرف ات بگی بره ج ...

راسش چون شرایط این یکی ندارم شماره منزل خانم رو معمولا میدم خانواده اقا پسر اونا خودشون با نظارت خانواده باهم اشنا بشن و رفت امد کنن

بالهایمان زخمیست...اما هنوز بلند پروازیم!!