2777
2789
عنوان

کیا تا حالا با هیچ پسری نبودن بیاین دور هم باشیمم

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 49 پست
شما عدد سنت از همه بالاتر بود  ایول  خییل خوبه ادم تحت تاثیر جو جامعه قرار نگیره

خودتون باشید به فکر تقویت روحیه تون باشید به هیچ فردی هم وابسته نشید و با خدا رابطه دوستی برقرار کنید و حسش کنید حالتون خوب خوب می شه به هیچ فردی هم نیاز پیدا نمی کنید

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختر خوب میشناسین قم میشههه بهم بگییین❤

اینجا خودمون کمبود داریم  یعنی خدارو شکر مزدوج شدن . خیلی کمه 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
ن عزیزم اصلا سر د نیسم ولی خودمو خیلی کنترل میکنن

یعنی حتی خود ا... هم نمیکنی ؟

منم کنترل میکنم حتی تاریخ گذاشتم که چه مدت شده 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
البته خیلی دوست دارم در اینده با یک برم تو رابطه  از ابن عشق وعاشقی های یواشکی رو تجربه کنم&nb ...

اینها همش وقت تلف کردن و بس و عاقبتی نداره

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
شما قم هستین ? لطفا اگ دختری میشناسین معرفی کنین خسته شدم بسکه گشتم

من فکر میکردم شما یه دختر نوجون هستی نمیدونستم مادری

بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم 
خیلی کم اگه انجام بدم خودمو تنبیه میکنم نرم دیگ سمتس

اره خیلی ضرر داره 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
خیلی کم اگه انجام بدم خودمو تنبیه میکنم نرم دیگ سمتس

ممنم خیلی از این کار حالم بهم میخوره انگار خوددرگیری هست   

بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم 
شما قم هستین ? لطفا اگ دختری میشناسین معرفی کنین خسته شدم بسکه گشتم

به خدا اینجا قحطی دختره حداقل من 150 تا 200 پسر مجرد می شناسم اما دختر خیلی خیلی کمه . اگر قمی هست بگرد تا پیدا کنی 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .