2777
2789

سلام عزیزانم نامزد دارم(محرم هستیم صیغه اما هنوز عقد داعم نکردیم چونکه شرایطش نداریم)

هروقت میرم پیشش یا میاد پیشم یا میریم بیرون بهمون خوش‌میگذره امــــــــا بعدش دیگه ۳ تا۵ روز محلم نمی‌ذاره😭😭😭زنگ و پیام بزور جواب میده همیشه همینجوره وقتی می‌بینیم همو دیگ تا چند روز محل نمیذاره چرا؟؟؟😭😭😭😭😭 مامانم میگ زیادیش میشه 😭اما خیلی هم پیش هم نیستیم ک بگم زیادش میشه

دلیلش چیه؟

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازخودش بپرس یبار بصورت جدی

برای کارش دلیل نداره و میگه گرفتارم و نمیتونم همش گوشی دستم باشه مکانیکه و کارواش کارمیکنه 

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بنظرم زیر سری داره عزیزم 

چون اگه دوست داشته باشه کسی زیر سرش نباشه صدسالم بگذره حداقل روزی یبار ۱ پیام میده مخصوصا الان نامزد هستید باید خیلی محبت داشته باشه بهت توجه کنه این الان اینجوریه بعدا عروسی کنید کلا مجسمه میشه برات تلخ ولی واقعیته گلم 

بنظرم زیر سری داره عزیزم  چون اگه دوست داشته باشه کسی زیر سرش نباشه صدسالم بگذره حداقل روزی یب ...

دیدار خوبع و وقتی ازش میپرسم میگ من سرکارم و گرفتارنمیتونم همش گوشی دستم باشه شغلش کارواش و مکانیک هست

برای کارش دلیل نداره و میگه گرفتارم و نمیتونم همش گوشی دستم باشه مکانیکه و کارواش کارمیکنه 

ببین با همچین آدمی میتونی زندگی کنی ک نمیتونه برات وقت بزاره 

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
دیدار خوبع و وقتی ازش میپرسم میگ من سرکارم و گرفتارنمیتونم همش گوشی دستم باشه شغلش کارواش و مکانیک ه ...

بازدید هاش رو چک کن ببین تو روبیکا اینستا ایتا هر برنامه ای که داره ببین روزانه چقدر انلاین میشه ولی بنظرم باور نکن کسی که. در طول روز نمیتونه ۵ دیقه برای تلفنی حرف زدن باهات وقت بزاره چطوری میخواد بقیه عمرش برات وقت بزاره

بازدید هاش رو چک کن ببین تو روبیکا اینستا ایتا هر برنامه ای که داره ببین روزانه چقدر انلاین میشه ولی ...

خیلی کم انلاین میشه