2777
2789

اره

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه چیزی اشتباه نشده به نظرم 

کلا همیشه همین بوده 

اونی که موی فر داره دنبال صاف کردن موش هست 

اونی که موی صاف داره میخواد فر کنه 

اونی که پوست سفید داره میخواد برنزه بشه. اونی که سبزه ست میخواد سفید بشه 

و.... 

کلا آدما میخوان موقعیت هایی رو تجربه کنن که بهشون دسترسی ندارن، حالا چه اون وضعیت اکتسابی بوده باشه که ناخواسته و ژنی 

این وسط هستن کسایی که موقعیت شونو دوست دارن 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
متاهل ها همینجوری یه چیز میگن از ته دل نیست

برا من اینطوری بود

با اینکه از مجردیم راضی نبودم،ولی زندگی متاهلی برام تجربه ای بود که امیدوارم خدا هیشکیو اینطوری امتحان نکنه

هیچکس از موقعیتش راضی نیست چون ذات آدم ها اینه که دنبال تنوعه و یچیز و یه کار تکراری خستش میکنه

من نه مجردی رو دوس داشتم نه متاهلی حدودا یکسالی مطلقه بودم بهترین دوران عمرم بود.خودم مستقل زندگی میکردم و کار میکردم.خیلی عالی بود.یکی مخمو زد و ازدواج کردم😒

هیچکس از موقعیتش راضی نیست چون ذات آدم ها اینه که دنبال تنوعه و یچیز و یه کار تکراری خستش میکنه من ...

من دارم مطلقه میشم🥲

به ظاهر خیلی سعی میکنم حالمو خوب نشون بدم

ولی از درون نابودم

با اینکه خودم حتی ذره ای مقصر نیستم 

اره صددرصد ولی من مقصودم برا کسایی صدق میکنه که جزو این دسته نیستن

آره یاد حرف دکتر حسابی افتادم که گفت لذت بردن را یادمان ندادند ... (طولانیه)

متنش رو احتمالا دیدی خیلی منتشر شده بود 

برا من اینطوری بود با اینکه از مجردیم راضی نبودم،ولی زندگی متاهلی برام تجربه ای بود که امیدوارم خدا ...

هر طورم حساب کنی متاهلی بهتره 

اگه بد بود اونایی که متارکه کردن دوباره دنبال ازدواجم نبودن

💍♥ i said yes 

اگه‌ هم مجردی رو با عشق بگذرونی هم متاهلی هیچوقت دلت نمیخواد جا بجا شن

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز