2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

انتخابا اشتباهه

وگرنه همدل و همراه جنس مخالف خوبه و نیاز طبیعی 

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

من دارم مطلقه میشم🥲 به ظاهر خیلی سعی میکنم حالمو خوب نشون بدم ولی از درون نابودم با اینکه خودم ح ...

اولاش یکم حاله آدم بده تو سوگ فرو میری اما اگر مستقل زندگی و کار کنی و دوستای پایه داشته باشی کم کم حالت بهتر میشه و تازه معنیه زندگی رو میفهمی

من شوهر اولم یه آدم بشدت سمی بود که چندماه بعد طلاق ک حالم بهتر شد و منطقی فکر کردم تازه فهمیدم ک با چ آدمی زندگی میکردم

شوهر دومم آدم خوبیه فقط بشدت کنترلگر و غیرتیه به اصطلاح😒ازین یکی بچه دارم و البته دوستش دارم و نمیتونم جدا شم

هر طورم حساب کنی متاهلی بهتره  اگه بد بود اونایی که متارکه کردن دوباره دنبال ازدواجم نبودن

اره موافقم

چون تنهایی و مستقل بودن درسته یه وقتایی قشنگع و نیازه

ولی طبیعت ادم اینه که باید با زندگی کنه

و چه کسی بهتر از همسری که از همه محرم ترینه

اره در هرصورت دلمون شاکر نیست 

من که خداروشاکرم‌و متاهلی برام بهتر از مجردی بوده عزیزم اما برای بعضیا برعکسه . 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

عزیزم منم دارم جدامیشم ولی فرقم اینه من اشتباهم داشتم

اصلا انقدر بهم خیانت کرد

چه جنسی چه غیر جنسی

دارم شاخ در میارم

هی فکر میکنم مگ من چی کم داشتم

مگ من چی کم گذاشتم

کلی چرا تو ذهنمه

2790
2778
2791
2779
2792