2777
2789
عنوان

میشه یدیقه بیاین؟ +عکس

271 بازدید | 16 پست

من 16 سالمه راستش و خیلی به فیس و چهرم حساسم . یه خال سطحی اندازه نصف نخود قشنگ وسط پیشونیمه . خیلی دارم اذیت میشم چهرمو بهم ریخته قیافمو زشت کرده😭. فقط من چیکار کنم اون لعنتیو از پیشونیم پاک کنم یا کمرنگ ترش کنم ؟😭🥲بخدا خیلی اعصابمو بهم ریخته . توروخدا اگه راهکاری چیزی دارین بگین ممنونت میشم✨

(ترجیحا به جز لیزر  که در حال حاضر نمیتونم،)🥲

شانست بلند باشه دختر

من قیافه ام خوب بود تهش کسی که دوسش دارم منو نخواست فق میگه خوشگلی همین 

خیلی درد داره 

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شانست بلند باشه دختر من قیافه ام خوب بود تهش کسی که دوسش دارم منو نخواست فق میگه خوشگلی همین  ...

راستش شانس هم تو زندگیم نداشتم اصلا . چن وقته پشت سرهم بدشانسی بدبختی افسردگی ولم نمیکنه خیلی حالم خرابه . همش خودمو با بقیه مقایسه میکنم قیافم زندگیم بدبختیام محدودیتام😭

راستش شانس هم تو زندگیم نداشتم اصلا . چن وقته پشت سرهم بدشانسی بدبختی افسردگی ولم نمیکنه خیلی حالم خ ...

من فلن خودم قلبم شکسته اس 

میدونی من همیشه به همه اعتماد به نفس میدادم ولی الان حس میکنم بدتر از من وجود نداره

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
خال من گوشتی نیست . پوستیه

پوستی هم بر میدارن زنداییم دونه ای 30 تومن برداشت

حالم اصلن اوکی نیس

حال دلتو خوب کن دختر 

اعتماد به نفستو ببر بالا به خصوص عزت نفستو