2777
2789
عنوان

میشه یدیقه بیاین؟ +عکس

271 بازدید | 16 پست

من 16 سالمه راستش و خیلی به فیس و چهرم حساسم . یه خال سطحی اندازه نصف نخود قشنگ وسط پیشونیمه . خیلی دارم اذیت میشم چهرمو بهم ریخته قیافمو زشت کرده😭. فقط من چیکار کنم اون لعنتیو از پیشونیم پاک کنم یا کمرنگ ترش کنم ؟😭🥲بخدا خیلی اعصابمو بهم ریخته . توروخدا اگه راهکاری چیزی دارین بگین ممنونت میشم✨

(ترجیحا به جز لیزر  که در حال حاضر نمیتونم،)🥲

شانست بلند باشه دختر

من قیافه ام خوب بود تهش کسی که دوسش دارم منو نخواست فق میگه خوشگلی همین 

خیلی درد داره 

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شانست بلند باشه دختر من قیافه ام خوب بود تهش کسی که دوسش دارم منو نخواست فق میگه خوشگلی همین  ...

راستش شانس هم تو زندگیم نداشتم اصلا . چن وقته پشت سرهم بدشانسی بدبختی افسردگی ولم نمیکنه خیلی حالم خرابه . همش خودمو با بقیه مقایسه میکنم قیافم زندگیم بدبختیام محدودیتام😭

راستش شانس هم تو زندگیم نداشتم اصلا . چن وقته پشت سرهم بدشانسی بدبختی افسردگی ولم نمیکنه خیلی حالم خ ...

من فلن خودم قلبم شکسته اس 

میدونی من همیشه به همه اعتماد به نفس میدادم ولی الان حس میکنم بدتر از من وجود نداره

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
خال من گوشتی نیست . پوستیه

پوستی هم بر میدارن زنداییم دونه ای 30 تومن برداشت

حالم اصلن اوکی نیس

حال دلتو خوب کن دختر 

اعتماد به نفستو ببر بالا به خصوص عزت نفستو