الان فقط شیاف کافیه؟ دیروز سونوی واژینال هم شدم همچنان ترشحات دارم خیلی نگرانم بدترین شوکها این چند روز بهم اومده دکترم رفته خارج منشیش گفت در نبودش بری یه دکتر دیگه اونم گفت فقط شیاف و استراحت 😢😢
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نگران نباش قطعا نی نی پسره چون اغلب سر پسر لک بینی داری من نشاسته هم تو آب حل میکردم میخوردم اونم خوب بود بهم گفت تا چهارروز یکی صبح یکی شب بگذار بعدشم اگه باز لک دیدی تکرار کن من کلا لخته های اندازه بند انگشا قهوه ای میومد باز دکترم گفت نگران نباش الانم خداروشکر ۳۲هفته ام
خدارو شکر عزیزم انشاءالله زایمان راحتی داشته باشی و نی نی تو خدا حفظ کنه شما هفته چند بودی لکه گ ...
مرسی عزیزم. همین حدودهای شما اولین بارش بودم. چند هفته بعدم باز تکرار شد. ببین فک کنم مثلا چهار پنج روز طول بکشه. کم کم لکه های قهوه ای تبدیل به ترشحات زرد تیره تیره میشه و بعدشم تمام. فقط استراحت کن اصلا فعالیت لگنی نداشته باشی. ورزش، نزدیکی، توالت ایرانی، یبوست ممنوع