2777
2789
عنوان

لکه قهوه ای در هفته ششم

146 بازدید | 13 پست

الان فقط شیاف کافیه؟ دیروز سونوی واژینال هم شدم همچنان ترشحات دارم خیلی نگرانم بدترین شوکها این چند روز بهم اومده دکترم رفته خارج منشیش گفت در نبودش بری یه دکتر دیگه اونم گفت فقط شیاف و استراحت 😢😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلب تشکیل شده؟

یه هفته این دکتر اون دکتر 😢گفتن پوچه دارو میدیم سقط شه

دیروز یه سونوی خوب شهرمون باز شد رفتم هم صدای قلبشو شنیدم هم گفت سالمه دکتر خودمم رفته خارج

یه هفته این دکتر اون دکتر 😢گفتن پوچه دارو میدیم سقط شه دیروز یه سونوی خوب شهرمون باز شد رفتم هم ...

خب الهی شکر . فقط استراحت کن و روزی دوبار صبح و شب شیاف بذار. من حتی خونریزی هم داشتم ولی همینجوری گذروندم تا اینجا

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
چند روز شیاف زدی خوب شدی؟ خدا به منم کمک کنه

نگران نباش قطعا نی نی پسره چون اغلب سر پسر لک بینی داری من نشاسته هم تو آب حل میکردم میخوردم اونم خوب بود بهم گفت تا چهارروز یکی صبح یکی شب بگذار بعدشم اگه باز لک دیدی تکرار کن من کلا لخته های اندازه بند انگشا قهوه ای میومد باز دکترم گفت نگران نباش الانم خداروشکر ۳۲هفته ام

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
خب الهی شکر . فقط استراحت کن و روزی دوبار صبح و شب شیاف بذار. من حتی خونریزی هم داشتم ولی همینجوری گ ...

خدارو شکر عزیزم انشاءالله زایمان راحتی داشته باشی و نی نی تو خدا حفظ کنه

شما هفته چند بودی لکه گلم خونریزی داشتی؟ بعد چند وقت استفاده شیاف خوب شدی؟ 

نگران نباش قطعا نی نی پسره چون اغلب سر پسر لک بینی داری من نشاسته هم تو آب حل میکردم میخوردم اونم خو ...

چقدر این روزا گریه کردم🥺🥺🥺توکل به خدا برای منم دعا کن

خدارو شکر عزیزم انشاءالله زایمان راحتی داشته باشی و نی نی تو خدا حفظ کنه شما هفته چند بودی لکه گ ...

مرسی عزیزم. همین حدودهای شما اولین بارش بودم. چند هفته بعدم باز تکرار شد. ببین فک کنم مثلا چهار پنج روز طول بکشه. کم کم لکه های قهوه ای تبدیل به ترشحات زرد تیره تیره میشه و بعدشم تمام. فقط استراحت کن اصلا فعالیت لگنی نداشته باشی. ورزش، نزدیکی، توالت ایرانی، یبوست ممنوع

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
مرسی عزیزم. همین حدودهای شما اولین بارش بودم. چند هفته بعدم باز تکرار شد. ببین فک کنم مثلا چهار پنج ...

استراحت مطلقم همشو رعایت میکنم چشم خدا از دهنتون بشنوه گلم برای منم دعا کن 🙏😘