dina_soulless مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 501 عنوان مرض خواب 37 بازدید | 11 پست من خیلییی پُر خوابم خیلیی یعنی یجوری ک ولم کنن کل بیست و چاری رو میخابم سه چارساعت بلند میشم ابی غذایی دسشویی بازم خواب||||خیلی داره بهم ضربه میزنه هیچ کاریم نمیتونم بکنمراهکاری دارید؟ 1403/01/07 | 16:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dina_soulless مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 501 ارثی اصن اینطوری نیستیم مثلا بابام کلا اگر سه ساعت هم بخوابه بازم سرحاله اما من...🥲
dina_soulless مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 501 یعنی روزی ۲۰ ساعت میتونی بخوابی؟ ارههه من یعنی مامانم تا جلوم نگیره ب خوابم ادامه میدم)))مخصوصا اگر روزه بخوام بگیرم بهونه خوبیه همش میخوابم از سحر تا افطار دوباره بازم....🥲
گندمک_ عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 3559 ارههه من یعنی مامانم تا جلوم نگیره ب خوابم ادامه میدم))) مخصوصا اگر روزه بخوام بگیرم بهونه خوبیه هم ... عجیبی😂یه دکتر برو شاید کم خونی چیزی باشه خواب آلودت میکنه
dina_soulless مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 501 عجیبی😂 یه دکتر برو شاید کم خونی چیزی باشه خواب آلودت میکنه 🫠🥲نمیدونم واقعا مشکل کجاس، شایدم مال همین باشع اما باتوجه ب چیزای دیگم کم خون نیستم تا جایی میدونم اما بدنم خیلی کم آبه.. میتونه مال این باشه؟
گندمک_ عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 3559 🫠🥲 نمیدونم واقعا مشکل کجاس، شایدم مال همین باشع اما باتوجه ب چیزای دیگم کم خون نیستم تا جایی میدو ... شاید باشه شایدمچیز دیگه ای باشه تازه هستن بعضیا کم خوابی شدید دارن میرن دکتر خوب بشن😂انشاالله چیز خاصی نیس و خوب شی
dina_soulless مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 501 شاید باشه شایدمچیز دیگه ای باشه تازه هستن بعضیا کم خوابی شدید دارن میرن دکتر خوب بشن😂 انشاالله چی ... اخه کم خوابی ک مشکلی نیست کاش منم کم خواب بودم بجای این مرض لنتی🥲 کم خوابی برای منه کنکوری نعمتیه..ممنونم انشاالله ❤️❤️
گندمک_ عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 3559 اخه کم خوابی ک مشکلی نیست کاش منم کم خواب بودم بجای این مرض لنتی🥲 کم خوابی برای منه کنکوری نعمتیه.. ... اگه غصه زیاد بخوری همش خوابت میاد اینو من تجربه کردم
dina_soulless مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 501 اگه غصه زیاد بخوری همش خوابت میاد اینو من تجربه کردم 🥲👌خودمم حس میکنم بخاطر فرار از استرسای شدید کنکوره پناه میبرم ب خواب 🫠
گندمک_ عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 3559 🥲👌 خودمم حس میکنم بخاطر فرار از استرسای شدید کنکوره پناه میبرم ب خواب 🫠 آره اگه اینه که چیزیت نیسغصه الکی نخور جدی بخون یا اهمیت نده اوقاتتو تلخ نکن غصه فایده نداره
dina_soulless مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 501 آره اگه اینه که چیزیت نیس غصه الکی نخور جدی بخون یا اهمیت نده اوقاتتو تلخ نکن غصه فایده ندار ... 🥺👌ممنون از توجه تون💚دعا کنین واسم 🙏