2777
2789
عنوان

ازدواج

186 بازدید | 23 پست

دوستان این تاپیک خیلی واسم مهمه اگه ممکنه شرکت کنین حتما.خودتون یا اطرافیانتون شده با کسی ازدواج کنین که اولش با هم بحث و دعوا داشتین یا مثلا دوست بودین و کات کرده باشین و بعدش بهم برگشته باشین؟ یا مثلا بهم دیگه فرصت داده باشین؟الان خوشبخت هستین؟

No ندیدم 

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

توی زندگی خودم یا اطرافیانم ندیدم 

همه از اول خیلی خوب بودیم 

اما توی همکارام یکی دو مورد دیدم که اختلاف نظر داشتن و نهایتا کنار اومدن باهم و الان هم زندگی شون خوبه 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

یکی رو دیدم که از اول اختلاف داشتن، الان ۱۷ ساله فقط دارن همو تحمل میکنن و به دلایل مختلف جدا نشدن. ولی هیچ عشق و عاطفه ای بینشون نیست

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

رابطه ای که با دعوا شروع بشه پایان خوشی ندارع

منظورم این نیست که از ابتدا رابطه داشتن باهم

منظورم اینه ک اولش غریبه هایی بودن ک ب هر دلیلی اختلاف نظر داشتن و تو سر و کله هم میزدن اما بعدا آشنا شدن و...

شده بحث و جدالی بینتون ایجاد بشه و کلا بخای قیدش رو بزنی اما بعدا درست شده باشه؟

اره یبار شش ماه قیدشو زدم ولی خودش اومد التماس منم شرطو شروط گذاشتم قبول کرد تا الانم خدایی خوب بوده

اره یبار شش ماه قیدشو زدم ولی خودش اومد التماس منم شرطو شروط گذاشتم قبول کرد تا الانم خدایی خوب بوده

ای کاش میگفتی بحثتون سر چی بوده🥲

ما رابطه ای نداشتیم اما یسری حرفا زد ک ناراحت شدم و احتمال دادم خواسته دردودل کنه چون دلش پر بود😂بعدش دیگه چیزی نگفتیم و بلاک کردیم همو.الان دیدم از بلاکی درآورده و هردوتا شماره ام رو ذخیره کرده.با خودم گفتم اگ اومد جلو چیکار کنم.واسه همین میخاسم بدونم بحثتون در چ حد بوده

دوستم دو سالی کات کردن بعد دوباره ازدواج کردن  توی دوران نامزدی هم جنگ اعصاب داشت  اما ا ...

ای بابا...امیدوارم خوشبخت باشن...

راسش دیگ دارم ب این باور میرسم که انسان ها بی نقص نیستند و هرکدوم اشتباهات خودشون رو دارن.و اگه دلی همدیگرو دوس دارن باید ب مرحله پذیرش برسن...

ای کاش میگفتی بحثتون سر چی بوده🥲 ما رابطه ای نداشتیم اما یسری حرفا زد ک ناراحت شدم و احتمال دادم خ ...

ببین عزیزم بحث ما سر این بود ک ب خونوادش زیادی براش تصمیم میگرفتن تا بحث ازدواج میشد هزارتا بهونه میاوردن ک زوده با منم مشکل نداشتن ظاهرن یا رفیقای متاهلش میگفتن ازدواج خوب نیست ترسونده بودنش ماهم رابطه ای نداشتیم و زیر پاش شل بود منم گفتم برو دست خدا ما۹ سال دوست بودیم از سال ۵ این بحث شد ک من بهش ی فرصت دادم الان ازدواج کردیم و هیچکدوم از اون ادما تو زندگیمون نیستن