2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 23 پست
ببین عزیزم بحث ما سر این بود ک ب خونوادش زیادی براش تصمیم میگرفتن تا بحث ازدواج میشد هزارتا بهونه می ...

خب پس خداروشکر ک الان با هم خوب هستین.🥰❤

اینقدر این آدمها که میترسن ازدواج کنن و به حرف این و اون گوش میدن زیاد شده که اصن تبدیل به مشکل جهانی شده🥲😂دیگ تهش خود طرف باید تصمیم بگیره چیکار کنه.

ای کاش میگفتی بحثتون سر چی بوده🥲 ما رابطه ای نداشتیم اما یسری حرفا زد ک ناراحت شدم و احتمال دادم خ ...

من خیلی دوستش داشتم ولی بهش گفته بودم ک صدسالم بگذره طبق سلیقه م نباشی کنسله براهمین ترس کات کردن داشت روز عقدم بهش گفتم این بساطا باز شروع بشه راحت طلاق میگیرم براهمین خیلی خودشو جمع کرد حقیقتا خودمم باورم نمیشد

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب پس خداروشکر ک الان با هم خوب هستین.🥰❤ اینقدر این آدمها که میترسن ازدواج کنن و به حرف این و اون ...

یارو قبل از ازدواج اه در بساط نداشته الان به همه جا رسیده ولی ب همه میگه ازدواج نکن یکی نیست بهش بگه  اگه بد بود تو چرا چسبیدی پس بخدا بعضیا مریضن 

من خیلی دوستش داشتم ولی بهش گفته بودم ک صدسالم بگذره طبق سلیقه م نباشی کنسله براهمین ترس کات کردن دا ...

الهی بگردم...🥺❤خب ببین خودشم دوستت داشته بلاخره که سعی کرده همه چیو درست کنه.یسریا واسشون سخته خودشون رو تغییر بدن.

یارو قبل از ازدواج اه در بساط نداشته الان به همه جا رسیده ولی ب همه میگه ازدواج نکن یکی نیست بهش بگه ...

دقیقا همینه.میان الکی دخالت میکنن و فک میکنن زندگی خودشون خیلی خوب و خفنه

الهی بگردم...🥺❤خب ببین خودشم دوستت داشته بلاخره که سعی کرده همه چیو درست کنه.یسریا واسشون سخته خودش ...

دوستی ما رو همه میدونستن بجز بابام ک اونم شب خواستگاری فهمید 😂😂😂😂😂

دوستی ما رو همه میدونستن بجز بابام ک اونم شب خواستگاری فهمید 😂😂😂😂😂

واسه منم دعا کن...

منم یکی هست که خیلی دوسش دارم.با اینکه هم خودم تابحال اشتباه داشتم و هم اون ولی بازم نمیتونم از فکرش بیام بیرون.ای کاش ایدی تلی چیزی میدادی بحرفیم باهم