2777
2789

تو گوگل بزن چک لیست سفر علی بابا

پی دی اف رو دانلود کن

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تبر.وسایل غذاخوری‌.افتابه.زیلو.فندک.چاقو .نخ سوزن.دستال کاغذی.پول نقد.زنجیر چرخ.بادبزن.پلاستیک .چسب.اتشزا.مشعل ساطور تیز بر کج کارد😄😄

من قلمرو خودم رو دارم و حد مرز خودم رو میدونم.جسارت نباشه منظورم اینه دست و پام از گلیمم دراز تر نمیکنم🤚کاربر اقا
قطار یادم رف بگم😂

من مجهزت کردم برا ۳ سال جنگ🤣با قطار میخوای بری؟

من قلمرو خودم رو دارم و حد مرز خودم رو میدونم.جسارت نباشه منظورم اینه دست و پام از گلیمم دراز تر نمیکنم🤚کاربر اقا
تبر.وسایل غذاخوری‌.افتابه.زیلو.فندک.چاقو .نخ سوزن.دستال کاغذی.پول نقد.زنجیر چرخ.بادبزن.پلاستیک .چسب. ...

یه لحظه حس کردم تو عنوان گفتم دارم میرم قتلی انجام بدم 🤣🤣🤣

خوب هر چی خودتو و بچه ی گلت لازم داری ببر😂

ممنون از راهنماییت گلم 😂

منظورم این بود یه سری چیزا و تجربیات هم بقیه دارن در سفر با بچه به سری چیزا برمیدارن ک اونارو میخاستم بدونم وگرنه وسایل موردنباز ک میدونم😂

یه لحظه حس کردم تو عنوان گفتم دارم میرم قتلی انجام بدم 🤣🤣🤣

حواسم بود ببخشید😄

خوش بگذره  نگفتی خودت میخوای غذا درست کنی برای بچه یا نه

نه هتل اجاق نداره میگم سرلاکی چیزی بگیرم ببرم شوهرم میگ نه هر روز میوه موز و سیب و این چیزا میگیریم میدیم میخوره بقیشم شیر

یکمم از غذای خودمون میدیم میخوره 

موندم چیکار کنم