2777
2789
عزیزم، من پارسال رفتم مشهد بچه ام دو سالش بود توی راه خوب بود رسیدیم مشهد یک لیوان آب خورد مریض شد ب ...

وای یا خدا پس برا همون جوشوندن هم اب معدنی میگیرم میجوشونم میترسم مریض شه چون اب شهر من خیلی خوبه

فقط اگ تو قطار پی پی کرد میشه تو دشویی شست یا به نظرت تو گوپه با دستکال مرطوب تمیز کنم بعد ببرم یه اب بگیرم ؟

اینو موندم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای یا خدا پس برا همون جوشوندن هم اب معدنی میگیرم میجوشونم میترسم مریض شه چون اب شهر من خیلی خوبه ف ...

آره ببر حتما. من تجربه بدی داشتم.

به نظرم که اصلا نمیشه بشوریش دستشویی قطار به زور آدم ا میشه 🤣دستمال مرطوب ببر تمیز پاکش کن بچه را. بعد بین راه که نگه داشتن میتونی ببری توی دستشویی عمومی یک اب بهش بگیری. گرچه من بودم فقط با دستمال پاک میکردم.

وای یا خدا پس برا همون جوشوندن هم اب معدنی میگیرم میجوشونم میترسم مریض شه چون اب شهر من خیلی خوبه ف ...

خوش بگذره، زیارت قبول، رفتی حرم خواهش میکنم برای مامان من دعا کن. سلام منم به امام رضا جان برسان بگو بطلب منم بیام پابوست.

آره ببر حتما. من تجربه بدی داشتم. به نظرم که اصلا نمیشه بشوریش دستشویی قطار به زور آدم ا میشه 🤣دست ...

فثط میدونی نگران چی هستم هم سفرامون تو کوپه پوشکو باز کردم بوی بد ... پخش میشه تو کوپه خجالت میکشم نمیدونم چیکار کنم

بلیط هم نبود دربست بگیریم دو نفر باهامون هستن😅

ااا چه جالب، خب خوبه.  من چند سال پیش با قطار رفتم مسافرت یک دستشویی داشت اینقدر کوچیک بود منی ...

اره دشویی قطار کوچیکع و تنگه منم موندم چیکار کنم خدا رفت و برگشتو بخیر بگذرونه🤣

اها اره اب گرم داره؟ یادت هست خودمم رفتم یادم نیس اب گرم داره با ن 

قطاری که ما رفتیم درجه یک بود همه چیز داشت آب گرمم داشت. شام و دسر و میوه همه چی میدادن حتی . روتختی رو بالشتی و.. هم دادن

قطار یادم رف بگم😂

میرید هتل یا خونه گرفتید؟این‌مهم،،،برای بچه قطره استامینوفن همراهت باشه،با وسایل بهداشتی،لباس به اندازه،ملحفه،برا خودتون هم وسایل شخصی،لباس ،دمپایی،دستمال مرطوب،