2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا چجوره میشه برام بگید🥺

تا بیست و یک شب ، شبی صدتا صلوات هدیه به حضرت زینب بفرست به نیت حاجتت بعد که حاجت روا شدی ۲۱ عدد تسبیح بخر بین مردم پخش کن من سه بار حاجتمو از حضرت زینب گرفتم و قسم خوردم این روش رو به همه حاجت دارا بگم

حساب من از مردم این شهر جداست امید من به خدا بعد خدا هم بخداست❤️
تا بیست و یک شب ، شبی صدتا صلوات هدیه به حضرت زینب بفرست به نیت حاجتت بعد که حاجت روا شدی ۲۱ عدد تسب ...

مرسی عزیزدلم الهی ک حاجتمو بگیرم تااخر عمرم دعات میکنم

برای صبر و ارامش دلم دعاکنید 😔
مرسی عزیزدلم الهی ک حاجتمو بگیرم تااخر عمرم دعات میکنم

ان شاالله عزیزم حاجت روا بشی راستی منم کسی رو که میخواستم ۵ ماهه رفته دعا کن برگرده حالم اصلا خوب نیست 

اره نماز حاجت بعدنمازصبح بخون عالیه من که نتیجشوودیدم

اتفاقا چون فردا تولد امام حسنه دو رکعت نماز حاجت ب نیتش خوندم یعنی میشه منم حاجت بگیرم بقران همه سوره ها نمازا خوندم همه چله ها همه چیز اما انگار ن انگار😔

ان شاالله عزیزم حاجت روا بشی راستی منم کسی رو که میخواستم ۵ ماهه رفته دعا کن برگرده حالم اصلا خوب نی ...

قربونت برم چشم از ته دلم ب حق همین ماه عزیز از خدا میخام که فردا برگرده پیشت توام دعام کن عشقم برگرده دعا درحق همدیگه اجابت میشه 

قربونت برم چشم از ته دلم ب حق همین ماه عزیز از خدا میخام که فردا برگرده پیشت توام دعام کن عشقم برگرد ...

ممنون عزیزدلم یه راهی هم برای برگشت عشقت هست سه هفته فقط شب جمعه ۱۴ بار نادعلی رو بخون هربار که خوندی اسم شخص رو بیار در آخر ۱۰۰ مرتبه صلوات بفرست 

ممنون عزیزدلم یه راهی هم برای برگشت عشقت هست سه هفته فقط شب جمعه ۱۴ بار نادعلی رو بخون هربار که خوند ...

مرسی قشنگم هفته اول رو انجام دادم تا دوهفته دیگه هم انجام بدم ببینم خدا صدامو میشنوه 😔

اتفاقا چون فردا تولد امام حسنه دو رکعت نماز حاجت ب نیتش خوندم یعنی میشه منم حاجت بگیرم بقران همه سور ...

چله زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام و هم خوندی؟

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
نه 😔

خب اینو بخون از فردا شب شروع کن 

اگه خوب و آهسته بخونی ۱/۵ ساعت زمان میبره 

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد