2777
2789

خانما دخترم ۱۳ سالشه و از وقتی فهمیده باردارم گوشه گیره کلا با تیکه جوابمو میده دست میکشم رو موهاش'پس میزنه نمیذاره حتی ببوسمش چند روزی درگیری لکه بینیم بودم احتمال سقط بود کلا حالش'خوب بود ولی امروز که دکتر گفت قلبش'میزنه باز دپرس شد کلی کادو براش گرفتم بی تفاوت واقعا نگرانم هیچی هم تو کلش نمیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای چرا واقعا😅😅😅

من دخترم 4سالش بود دومی اومد همش میگفتم اگ بزرگتر بود خیلی راحت تر کنارمیومد ولی الان میبینم همیشه هم اینطوری نیست ما هی بهش کادو دادیم گفتیم نی نی از پیش فرشته ها برات آورده بچم گول خورد

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بد موقعی تصمیم به بچه آوردن گرفتین

بچه تون توی دوره بلوغه این چیزا عادیه فقط بهش زیاد توجه کنید مثل مادر من به خاطر کار هایی که خودم نکردم و خواهر کوچیکش کرده دعواش نکید

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

باید وقتی بچه به دنیا اومد خیلی حواست بخ بچه ی اولت باشه چون این حسادتا از الان داره شروع میشه پس خوب باید به هرجفتشون برسی و تبعیضی قائل نشی تو سن بلوغه  به نظرم طبیعیه حالا باز نمیدونم با مشاور صحبت کن 

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

۱۳ سالشه که بزرگه چرا اینجوری میکنه

چند سال پیش سقط داشتم یه هفته گریه کرد بعد فهمید سقط'شد کلا خوب شد منم خیلی بهش وابسته هستم ناراحت میبینمش داغون میشم بچه مودب آرومیه 

طبیعیه  حواست باشه به بچه اسیب نزنه گلم

والا من تازه باردارم من نگران خودشم کلا نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم تا میخوام بگم مثلا دخترم تو بزرگ میشی اون کوچولوه... زود میگه باشه مامان بحث یه چیز دیگه کن پا میشه میره چشاش پر اشک میشه😭😭😭بمیرم براش 

چند سال پیش سقط داشتم یه هفته گریه کرد بعد فهمید سقط'شد کلا خوب شد منم خیلی بهش وابسته هستم ناراحت م ...

چرا دیر اوردین؟

وقتی از تک بودن راضی بود چرا دومی اوردین؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

باید وقتی بچه به دنیا اومد خیلی حواست بخ بچه ی اولت باشه چون این حسادتا از الان داره شروع میشه پس خو ...

‌من واقعا خیلی مادر خوبیم نه تا حالا دستم روش بلند شده نه چیزی خواسته کم گذاشتم الان کلاسای حرفه ای شنا میره بهترین خونه امکانات هیچی کم نذاشتم براش