2789
عنوان

مه مغزی

| مشاهده متن کامل بحث + 18071 بازدید | 159 پست
بله دائم .. راهش اینه نباید خونه بمونید بیشتر تو جمع باشید بیشتر از مغز کار بکش نزار تنبل ش کم کم او ...

اره منم وقتی میرم تو جمع یا تمرکزمو یجا جمع میکنم اوکیم یا وقتی دارم با دوستام بازی میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام من تا حدودی درمان شدم

من کسی هستم که بعد از کرونا به شخصه مه مغزی رو تجربه کردم و تاجایی که باید بهتون بگم هیچ دکتری نمیتونه تشخیص بده چیه و چطوریه حتی بعضی از دکتر ها نمیدونن چیه

من میتونم بگم که تا ۷۰ یا ۸۰ درصد درمان کردم و به حالت قبلیم برگشتم ولی با استفاده از دارو که هر روز باید بخورم

البته اینم بگم مه مغزی همه برای یه علت نیست شاید یکی کم خونی داشته باشه، یا مشکلات هورمونی داشته باشه ،یادیابت داشته باشه ،یا بیماری خود ایمنی داشته باشه ولی اگه فول چکاب دادین و ام ار ای رفتین و هیچ بیماری تشخیص داده نشد،

معمولا به خاطر کم یا زیاد شدن هورمون های تعیین کننده خلق و خوی مغزه ، مخصوصا سرتونین، اپی نفرین، دوپامین و در بعضی مواقع هیستامین(هیستامین با اینکه هورمون عفونت هست ولی پیام رساننده شیمیایی هست)

خلاصه از اینا گذشته شما هر چقد هورمون های پیام رساننده شیمیایی مغزت بالانس باشه  یعنی نه زیاد و نه کم و در حد نرمال باشه ،وضوح ذهنیتون برمیگرده و تا حدود زیادی از مه مغزی رها میشید،

من هیچ دارویی رو به هیچ کس و به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنم

ولی خودم با استفاده از سیتالو پرام،دونپنزیل، سیتی کولین(مموری پاور) ،و ولبان ۱۵۰ تونستم تا حد زیادی از شر مه مغزی خلاص بشم ولی همچنان بعضی اثراتش هست مثل اختلال خاطرات و حافظه بلند مدت

اگه طولانی شد ببخشید،امید وارم کمک کنه 

البته اینم بگم یادم رفت، من هر وقتی در این دوران مه مغزی سر یه مسعله یا موردی احساساتی میشدم(یعنی یه هورمونی تو مغزم ترشح میشد) فرقی نمیکنه چه ناراحت باشم یا خوشحال بشم ، از حالت مه مغزی در میومدم، و دقیقا اینجا ها بود که تقریبا فهمیدم پیام رسان های شیمیایی مغزم کم یا زیاد میشن که در سرعت انتقال پیام در مغز تاثیر میزارن ، و این تاثیر وضوح قدرت تفکر و عملکرد های مغز رو تایین میکنه.

و از اصلی ترین علام مه مغزی عدم وضوح و شفافیت فکری و ذهنی هست 

سلام عزیزم من یک سال و خورده ای درگیر بودم. راهنمایی خواستی در خدمتم من بعد از تلاش فراوان خیلی بهتر ...

سلام عزیزم میشه بگین دقیقا چه تغییراتی تو سبک زندگیتون داشتین که بهتر شدین

اگه ویتامین هم استفاده میکردین بگید لطفا مرسی

سلام عزیزم میشه بگین دقیقا چه تغییراتی تو سبک زندگیتون داشتین که بهتر شدین اگه ویتامین هم استفاده می ...

سلام عزیزم

من ورزشهای هوازی مخصوصا دوچرخه سواری تو برنامه خودم قرار دادن روزی یک ساعت تا یک و نیم ساعت

غذاهای خیلی شیرین و فست فود به طور کامل حذف کردم و البته اولش کم کردم.

آخر شبها مدیتیشن خواب انجام میدادم چون خوابم دچار مشکل شاه بود

مصرف مداوم ویتامین ب کمپلکس(اول شربتش میخوردم و بعداً قرص مصرف کردم)

آه گویی ز دخمه ی دل من روح شبگرد مه گذر کرده ...🌱درخواست دوستی هیچ کس قبول نمی کنم. 🚫

سلام عزیزم میشه بگین دقیقا چه تغییراتی تو سبک زندگیتون داشتین که بهتر شدین اگه ویتامین هم استفاده می ...

اینم اضافه کنم من دیابت دارم یکی از دلایلش همین قندخون بود و افسردگی حاد

که هردو رو با رژیم غذایی و ورزش کنترل کردن

آه گویی ز دخمه ی دل من روح شبگرد مه گذر کرده ...🌱درخواست دوستی هیچ کس قبول نمی کنم. 🚫

سلام عزیزم من ورزشهای هوازی مخصوصا دوچرخه سواری تو برنامه خودم قرار دادن روزی یک ساعت تا یک و نیم سا ...

ممنون عزیزم

شما چه علائمی داشتین؟

کم شنوایی، تاری دید و فراموشکاری زیاد عدم تمرکز، کاهش ادراک هم داشتین؟

و اینکه الان کامل خوب شدین؟ و چقد طول کشید که بهتر شین؟

ببخشید زیاد سوال پرسیدم من تازه دچارش شدم و خیلی نگرانم کرده

ممنون عزیزم شما چه علائمی داشتین؟ کم شنوایی، تاری دید و فراموشکاری زیاد عدم تمرکز، کاهش ادراک هم داش ...

خواهش میکنم

فراموشکاری و حواسپرتی زیاد مخصوصا درمورد «زمان» و «تاریخ»

تمرکز نداشتم و انگار سلولهای مغزیم ادراک درستی از فضا نداشت و حالیم نبود

بینایی هم تاریخ دید خیر نداشتم اما حواس بینایی هم کار نمیکرد برام

درمورد مزه غذاها هیچ حسی نداشتم و اینکه هرکاری میکردم یادم نبود انجام دادم یا نه

شنواییم خوب بود تنها حسی برام باقیمانده بود

یکی از عوامل این مشکل من استفاده زیاد از ایرپاد بود اونم در طول شب که موج آلفا داره شروع به نوسان بیشتر میکنه

من یک آدم پرخاشگر تو زندگیم داشتم که با قطع ارتباط با اون خیلی حالم بهتر شد و رفته رفته وضعیت روانی و مغزم بهتر شد

خواندن کتاب در حوزه های رویکرد cbt خیلی بهم کمک کرد

به طوری که بعد مدتها صدای گنجشکها میشنیدم مزه غذاها درک میکردم ، هیچ تأخیری در پاسخگویی به پرسش افراد نداشتم

دمنوش بابونه هم عالیه

دور شدن از فضای مجازی حتما امتحان کنید چون به این موضوع دامن میزنه و همچنین تنظیم خواب کافی در طول شب