2777
2789
عنوان

مه مغزی

| مشاهده متن کامل بحث + 16755 بازدید | 153 پست
بله دائم .. راهش اینه نباید خونه بمونید بیشتر تو جمع باشید بیشتر از مغز کار بکش نزار تنبل ش کم کم او ...

اره منم وقتی میرم تو جمع یا تمرکزمو یجا جمع میکنم اوکیم یا وقتی دارم با دوستام بازی میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من تا حدودی درمان شدم

من کسی هستم که بعد از کرونا به شخصه مه مغزی رو تجربه کردم و تاجایی که باید بهتون بگم هیچ دکتری نمیتونه تشخیص بده چیه و چطوریه حتی بعضی از دکتر ها نمیدونن چیه

من میتونم بگم که تا ۷۰ یا ۸۰ درصد درمان کردم و به حالت قبلیم برگشتم ولی با استفاده از دارو که هر روز باید بخورم

البته اینم بگم مه مغزی همه برای یه علت نیست شاید یکی کم خونی داشته باشه، یا مشکلات هورمونی داشته باشه ،یادیابت داشته باشه ،یا بیماری خود ایمنی داشته باشه ولی اگه فول چکاب دادین و ام ار ای رفتین و هیچ بیماری تشخیص داده نشد،

معمولا به خاطر کم یا زیاد شدن هورمون های تعیین کننده خلق و خوی مغزه ، مخصوصا سرتونین، اپی نفرین، دوپامین و در بعضی مواقع هیستامین(هیستامین با اینکه هورمون عفونت هست ولی پیام رساننده شیمیایی هست)

خلاصه از اینا گذشته شما هر چقد هورمون های پیام رساننده شیمیایی مغزت بالانس باشه  یعنی نه زیاد و نه کم و در حد نرمال باشه ،وضوح ذهنیتون برمیگرده و تا حدود زیادی از مه مغزی رها میشید،

من هیچ دارویی رو به هیچ کس و به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنم

ولی خودم با استفاده از سیتالو پرام،دونپنزیل، سیتی کولین(مموری پاور) ،و ولبان ۱۵۰ تونستم تا حد زیادی از شر مه مغزی خلاص بشم ولی همچنان بعضی اثراتش هست مثل اختلال خاطرات و حافظه بلند مدت

اگه طولانی شد ببخشید،امید وارم کمک کنه 

البته اینم بگم یادم رفت، من هر وقتی در این دوران مه مغزی سر یه مسعله یا موردی احساساتی میشدم(یعنی یه هورمونی تو مغزم ترشح میشد) فرقی نمیکنه چه ناراحت باشم یا خوشحال بشم ، از حالت مه مغزی در میومدم، و دقیقا اینجا ها بود که تقریبا فهمیدم پیام رسان های شیمیایی مغزم کم یا زیاد میشن که در سرعت انتقال پیام در مغز تاثیر میزارن ، و این تاثیر وضوح قدرت تفکر و عملکرد های مغز رو تایین میکنه.

و از اصلی ترین علام مه مغزی عدم وضوح و شفافیت فکری و ذهنی هست