2777
2789
عنوان

مه مغزی

| مشاهده متن کامل بحث + 16755 بازدید | 153 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام.

منم دچار این علایمم انگار که مسخ شدی نه بو میفهمم نه مزه میفهمم نه از لحاظ بصری قویم قیافه و تغییرات ادما رو اصلا نمیفهمم تو رانندگی خیلی دچار مشکلم کتاب میخونم فیلم میبینم پادکست گوش میدم هیچی یادم نمیمونه 

خیلی دکتر رفتم و‌دارو خوردم حتی  ریتالین اتوموکستین 

گاهی اوقات انقدر منگم که تاثیرات داروها رو خودمم نمیفهمم

کلا انگار تو هپروتی

عزیزم ببخشید آن نشدم😂 پی وی لینک گروه مون و میدم راهنمایی میکنیم همو من خودم خوب نشدم هنوز یه کتابی ...

سلام عزیزم من یک سال و خورده ای درگیر بودم. 

راهنمایی خواستی در خدمتم من بعد از تلاش فراوان خیلی بهتر شدم خداروشکر به حدی که وقنی درمان شده بودم تازه رنگ ها رو تشخیص میدادم به صداهای مختلف مثل گنجشک ها توجه میکردم

لطفا من رو به گروه اد کن 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

ویتامین ب کمپلکس مصرف کن عزیزم ان شاءالله زود خوب میشی

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

علت مه مغزی تون چی بود

دیابت+ ازارگری روانی یه آدم 

ولی با داروهای ضدافسردگی‌ تغییر سبک زندگی و کنترل دیابت تونستم بهتر بشم 

رابطه با اون آدم آزارگر قطع کردم با کمک روانشناس 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

ویتامین ب کمپلکس مصرف کن عزیزم ان شاءالله زود خوب میشی

دقیقا ویتامین‌ به خیلی خوبه 

من نوروبیون هم تزریق میکردم یه مدت