سلام من تا حدودی درمان شدم
من کسی هستم که بعد از کرونا به شخصه مه مغزی رو تجربه کردم و تاجایی که باید بهتون بگم هیچ دکتری نمیتونه تشخیص بده چیه و چطوریه حتی بعضی از دکتر ها نمیدونن چیه
من میتونم بگم که تا ۷۰ یا ۸۰ درصد درمان کردم و به حالت قبلیم برگشتم ولی با استفاده از دارو که هر روز باید بخورم
البته اینم بگم مه مغزی همه برای یه علت نیست شاید یکی کم خونی داشته باشه، یا مشکلات هورمونی داشته باشه ،یادیابت داشته باشه ،یا بیماری خود ایمنی داشته باشه ولی اگه فول چکاب دادین و ام ار ای رفتین و هیچ بیماری تشخیص داده نشد،
معمولا به خاطر کم یا زیاد شدن هورمون های تعیین کننده خلق و خوی مغزه ، مخصوصا سرتونین، اپی نفرین، دوپامین و در بعضی مواقع هیستامین(هیستامین با اینکه هورمون عفونت هست ولی پیام رساننده شیمیایی هست)
خلاصه از اینا گذشته شما هر چقد هورمون های پیام رساننده شیمیایی مغزت بالانس باشه یعنی نه زیاد و نه کم و در حد نرمال باشه ،وضوح ذهنیتون برمیگرده و تا حدود زیادی از مه مغزی رها میشید،
من هیچ دارویی رو به هیچ کس و به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنم
ولی خودم با استفاده از سیتالو پرام،دونپنزیل، سیتی کولین(مموری پاور) ،و ولبان ۱۵۰ تونستم تا حد زیادی از شر مه مغزی خلاص بشم ولی همچنان بعضی اثراتش هست مثل اختلال خاطرات و حافظه بلند مدت
اگه طولانی شد ببخشید،امید وارم کمک کنه