2777
2789
عنوان

مه مغزی

| مشاهده متن کامل بحث + 16755 بازدید | 153 پست

ببین نمیتونم بگم شبیه پنیک ولی مثل پنیک ناشی از استرس و اضطراب و مشکلات جسمی گاها کمبود ویتامین یا چیزی .اگز ناشی از مشکلات جسمی که با آزمایش و دارو خوب میشی اگز ناشی از مشکلات روانی اضراب و استرس ب حداقل برسون شادی ب حداکثر من ۳ سال روزانه ۲ بار گاها پنیک ها بد میگرفتم و میرفتم‌اورزانس تجربه پنیک تجربه سکته قلبی و چند دقیقه قبل از مرگ. واقعا وحشتناک ترسناک ولی یهو ب خودم امدم دیدم تموم شده پس مطمن باش اینم تموم میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

💚علایم مه مغزیکمبود انرژی و یا خستگیتحریک‌پذیری سردرد شدید فراموشی و ایجاد مشکل در به خاطر سپردن اط ...

مه مغزی از افسردگی میاد؟ تراپیست رفتی؟

معجزه خود تویی ...🩵🌱

کرونا چه بلاها سرمردم آورد 💔قصد نداشتم بگم بیماری آسونیه. فقط خواستم بگم اونقدرم بد نیست.و اینکه اح ...

دقیقا خیلیا بعد کرونا افسرده شدن اصلا زندگیمونو عوض کرد ....

معجزه خود تویی ...🩵🌱

سلام دوست عزیز 

منم فکر کنم دارم 

ذهنم انگار کلا پاک شده هیچی توش نیست 

نه چیزی میفهمم 

نه میتونم نظری تو چیزای مختلف بدم اگر کسی نظرمو بپرسه نمیدونم چی بگم 

اگر استاد سرکلاس بپرسه به نظرتون چرا اینطوریه اصلا هیچی ب ذهنم نمیاد 

سریع همه چیزو فراموش میکنم 

اصلا تمرکز حواس ندارم 

اگر چیزیو بخونم نمی‌فهمم چی میگه 

خیلی بده انگار ذهنم خسته شده

من به خاطر افسردگیم اینطور شدم کرونا نگرفتم اما یه مدت به خاطر کنکورم افسرده شدم

شما خوب میشی حتما 

من مه مغزی از استرس هم دارم قبل کرونا داشتم با دارو خوب میشه ولی کرونا نه

شما خوب میشی حتما من مه مغزی از استرس هم دارم قبل کرونا داشتم با دارو خوب میشه ولی کرونا نه

سلام عزیزم من از افسردگی و اضطراب شدیدی ک داشتپ بعدش اینطوری شدم یکساله کمتره. مه مغزی از افسردگی باشه خوب میشه!! چطوری میشه بگید واقعا زجر اوره 

چند وقت پیش یکی بهم گفت خیلی خنگی اینقدر قلبم شکست که حد نداره،،من اصلا نمیتونم اطرافمو خوب ببینم ،،وقتی دارم یه مطلبی میخونم بعضی اوقات چندبار میخونم،،نمیونم همون لحظه جواب کسی رو پس بدم،،گوشام و میخوام تیز کنم بدتر نمیشنوم،،تو مهمونی لباس اطرافیانو وقتی میام خونه دیگه یادم نمیاد که طرف چی پوشیده بود