2777
2789
عنوان

مه مغزی

16755 بازدید | 153 پست

کی درگیره باهاش ؟ 

یه سال شد که دارم..... بعد مدتها تو نی نی سایت دارم چک میکنم تاپیک هایی که در موردش هست تا آروم بشم.

نمی‌دونم اگه خوب نشه تهش چی میشه

قراره زندگی کنیم این شکلی؟

من خستم 🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

💚علایم مه مغزی

کمبود انرژی و یا خستگی

تحریک‌پذیری

سردرد شدید

فراموشی و ایجاد مشکل در به خاطر سپردن اطلاعات

انگیزه پایین، احساس ناامیدی و یا افسردگی خفیف

اضطراب

گیجی و منگی

اختلالات مرتبط با خواب در طول شب و یا بی‌خوابی

سخت بودن فعالیت‌های بدنی

عدم تمرکز

کاهش قدرت تفکر

ناتوانی در انتخاب صحیح واژگان

💚علایم مه مغزی کمبود انرژی و یا خستگی تحریک‌پذیری  سردرد شدید  فراموشی و ایجاد ...

دکتر هم رفتید؟

فکر می‌کنم همه آدما به یه نسبتی این علایم رو بدون مه مغزی هم دارند.

اونقدرام علائمش بد نیست. ان‌شاءالله همیشه سلامت باشید.

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

دکتر هم رفتید؟ فکر می‌کنم همه آدما به یه نسبتی این علایم رو بدون مه مغزی هم دارند. اونقدرام علائمش ...

نه چون بعد کرونا اینطور شدم درمان نداره به شانسه خوب شدن ، اره فقط تو این یه سالی که گذشت همه چی عین خواب بود برام نتونستم زندگی کنم مثل قبل ، بعضی حس ها شنیدنش و تجربش زمین تا آسمون فرق داره با هم.

نه چون بعد کرونا اینطور شدم درمان نداره به شانسه خوب شدن ، اره فقط تو این یه سالی که گذشت همه چی عین ...

کرونا چه بلاها سرمردم آورد 💔

قصد نداشتم بگم بیماری آسونیه. فقط خواستم بگم اونقدرم بد نیست.

و اینکه احتمال خوب شدن هست خیلی خوبه امید داشتن به آدم انگیزه جنگیدن و زندگی کردن می‌ده.

دعا می‌کنم هر چه زودتر خوب بشید.⁦❤️⁩ موقع سحره. ان‌شاءالله هرچه زودتر خوب بشید.

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

سلام منم دوسال مه مغزی گرفتم حتی اسمشو هم تازه فهمیدم اصلا نمیدونستم مشکلم چی بود

به چیزی نمیتونم فکر کنم لطفا کسایی که خوب شدن تجربشونو بزارن الان منم پیش روانپزشک میرم داره قرص میده میگه باید ببینیم کدوم بهت اثر میزاره