2777
2789
عنوان

اگر خدا خواست زمانی مادر شدم

515 بازدید | 11 پست

دوست دارم یه جوری بچمو تربیت کنم که دقیقا مثل شوهرم بشه ، همونجوری که ایشون مادرشو دوست داره ، بچم منو دوست داشته باشه . همینقدر زیاد و عجیب و ماورایی . 

اصلا ندیده بودم تا قبل از این ، مادر شوهرمم یه زن عالی و محترم و با محبته . ولی اینکه چطور بچه هاشو اینجوری تربیت کرده واقعا برام سواله  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم ادم با محبت زیاد دیده بودم ، ولی اینجور مادرشون رو از ته ته ته قلب دوست داشته باشن ندیده بود ...

من همسرم مثل همسر شماست احترام پدر و مادر خیلی داره و زبانزده و قطعا بچه اینجور آدما خوب از آب درمیاد شاید برا من اشتباه داشته باشه منم برا اون دارم ولی درکل خوبه

نصف بیشترش به شانسه. 

شوهر من حتی اگر‌چیزی بخواد بخوره یا مثلا یه غذایی که درست کنم خوشمزه باشه ، یه دلش هم اونوره که آیا از این‌چیز خوشمزه مادرش هم میخوره یا نه ، میگه بزار ببرم ، حالا دست پخت مادرش عالیه ، شاید اصلا نخوره ولی این همه علاقه قابل ستایشه

شوهر من حتی اگر‌چیزی بخواد بخوره یا مثلا یه غذایی که درست کنم خوشمزه باشه ، یه دلش هم اونوره که آیا ...

خب خیلی با محبتت چون مادرش هم مهربونه و از ته دل دوسش داره و راضی هست ازش

خب خیلی با محبتت چون مادرش هم مهربونه و از ته دل دوسش داره و راضی هست ازش

خیلی مادرا اینجورین ، هر چند واقعا مادرش زن محترمیه . اما اینکه بچه یه جوری تربیت بشه که اینقدر قدر شناس باشه عجیبه

احترام و محبت خوبه ولی به اندازه 

همون قدر که زیاده روی در مادر دوست بودن ممکنه شما رو به عنوان عروس اذیت کنه عروس اینده شما هم همین حس رو قراره داشته باشه 

پس بچه هاتون رو متعادل تربیت کنید نه برده مطلق

احترام و محبت خوبه ولی به اندازه  همون قدر که زیاده روی در مادر دوست بودن ممکنه شما رو به عنوا ...

نه واقعا من رو اذیت نمیکنه ، چون مادرش بسیار عالیه حتی یه اخم هم تا حالا بهم نکرده ولی این برام تازگی داره من اصلا قبلا همچین رابطه ای رو ندیده بودم ، مثلا مادرش وقتی اب میخوره اگر اضافه بیاد ، اون باقی اب رو با صلوات میخوره ( البته خود مادره نمیبینه ها )