2777
2789
عنوان

خواهرزاده دومادمون بهم پیام داده

146 بازدید | 13 پست

مامانش خیلی از من خوشش میومد دوبار خاستگاری اومدن جواب منفی دادیم 

چندروز پیش رفته بودیم  بیرون منو خواهرمو دومادمون .دومادمون بهش گفت بیا ازما عکس بگیر حس کردم از تصویر گوشی چند ثانیه منو نگاه کرد بعد ابجیم گفت چیشد پس 

تق زد ی عکس هول هولکی گرفت 

شبش بهم پیام داد سلام خوبی سین زدم جواب ندادم فرداشبش ی کلیپ عاشقانه با متن ی جوری عاشقانه رفتی تو قلبم که شدی مال خودم برام فرستاد دوباره جواب ندادم 

به خواهرم و مامانم و دختر خالم و پسر خالم اینا همه گفتم😂 فقط دومادمون‌مونده بنظرتون بهش بگم

من از اوناش نیستم که تو بیو چیزی بنویسم 😏

چی بگی

بگی کلیپ فرستاد؟

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته؟

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
بنظرت چیز کمیه😐 تو فامیل این چیزا حکم قصاص داره

بهترین کارو کردی که جواب منفی دادی

شما هنوز وقت ازدواجت نرسیده

اون بدبخت یه اشتباهی کرد

دیگه جار زدن نداره که

بهترین کارو کردی که جواب منفی دادی شما هنوز وقت ازدواجت نرسیده اون بدبخت یه اشتباهی کرد دیگه جار ...

عذاب وجدان گرفتم 

عذاب وجدان گرفتم 

از چی

از اینکه لوش دادی😄😄

از چی از اینکه لوش دادی😄😄

واقعا اره 

اخه رسمش این نیست میتونس با بزرگ‌تر در میون بزاره 

من ی نامزدی ناموفق داشتم 

من نامزدیمو بهم زدم رفتن همه جا‌گفتن‌ بخاطر این که دختر خوبی نبود ولش کردیم 

اگه جوابشو میدادم پیش خودش میگفت لابد حرف نامزد ثابقش درسته 

نمیدونم همچین چیزی پیش خودم فکر کردم 

واقعا اره  اخه رسمش این نیست میتونس با بزرگ‌تر در میون بزاره  من ی نامزدی ناموفق داشتم&n ...

اینکه جوابشو ندادی کارت درست بوده

اما اینکه بری به همه بگی اشتباهه

میدونی که مردم چطورین نمیگن این دختر چیزی باهاش نیست که میگن حتما یه چراغ سبزی نشون داده که اون پسره جرعت کرده این حرفهارو بزنه

نهایتش به نزدیکترین شخص زندگت حالا مادرته یا خواهرت بگو اونم بنظرم اگه باز دوباره تکرار کرد

راستی تو سنی نداری که اینقدر زود تصمیم به ازدواج داری

تو هنوز باید با عروسکات بازی کنی

من متاهلم با دوتا بچه دارم این حرفو بهت میزنم اینقدر عجله نداشته باش برای اومدن تو وادی متاهلی.تو حالاحالاها وقت داری

موفق باشی عزیزم